Ce au pățit toți actorii din Sacrificiul, după ce au apărut în serialul de la Antena 1. Fenomen, în țara noastră

Ce au pățit toți actorii din Sacrificiul, după ce au apărut în serialul de la Antena 1. Fenomen, în țara noastră

Actorii din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1, au marcat o reușită, semnalată chiar la început de 2020. De asemenea, fanii show-ului care prezintă numeroase intrigi, puse în aplicare de personajele deja cunoscute publicului român, au mai putut afla și când debutează al doilea sezon. Din distribuție fac parte vedete precum Dorian Popa, Maia Morgenstern, Oana Zăvoranu sau Claudiu Istodor.

Ce au pățit toți actorii din Sacrificiul, după ce au apărut în serialul de la Antena 1

Sezonul 2 din serialul Sarcificiul va fi difuzat chiar de la început de 2020 și va purta numele de Sacrificiul: Alegerea. Veștile sunt uriașe pentru actorii care și-au făcut apariția în acest ambițios proiect de televiziune. Mai exact, interpreții personajelor preferate ale românilor, din Sacrificiul, au devenit mai bogați în urmăritori, în mediul online. Apariția în show-ul difuzat de Antena 1 le-a adus mii sau chiar zeci de mii de noi fani pe rețelele sociale, precum Instagram. Actorii principali din serialul de renume au marcat această reușită, în doar câteva luni.

Ce au pățit toți actorii din Sacrificiul, după ce au apărut în serialul de la Antena 1. Fenomen, în țara noastră
Actorii Oana Cârmaciu, Denis Hanganu și Daniel Nuță au înregistrat creșteri spectaculoase, în online

Dintre exemplele răsunătoare de acest fel sunt cele ale actorilor  Oana Cârmaciu, Denis Hanganu și Daniel Nuță. Cei trei protagoniști din producția ce poartă embelma Ruxandrei Ion au căpătat o foarte mare popularitate în mediul online. Totul într-un timp record de trei luni, cât au apărut pe TV.

E fenomen, în țara noastră!

Filmările pentru al doilea sezon din Sacrificiul sunt în plină desfășurare, după cum au anunțat cei trei actori, înainte de sărbătorile de iarnă. Aceștia au fost prezenți în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1. Au dezvăluit și numele viitoarei producții, dar locurile în care vor filma, fiind vorba despre București și împrejurimi.

În perioada de difuzare a primului sezon din serialul Sacrificiul, și anume de la începutul lui septembrie și până în decembrie, când a fost difuzat ultimul episod, actorii au înregistrat creșteri fenomen, pe online. Cel mai mare impact l-a avut actrița Oana Cârmaciu, care a fost propulsată de rolul din serialul Antenei 1. De la 15.000 de urmăritori, aceasta a sărit la aproape 120 de mii, până la final de sezon.

Denis Hanganu a depășit 100.000 de urmăritori pe rețelele sociale, pe perioada celor trei luni de serial, anunță paginademedia.ro. Creșterea a fost una semnificativă, mai ales că în luna septembrie, la difuzarea primului episod din Sacrificiul, numărul urmăritorilor acestuia de pe Instagram nu îl depășea pe cel de 10.000. Și Daniel Nuță a avut o creștere destul de mare, de la 5.000 de followers, la peste 25.000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI