Mihaela Rădulescu, mesaj tranșant pentru cei care o pun la zid. “Ce mare șmecherie e”

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cârcotași

Mihaela Rădulescu răbufnește în mediul online! Fostul jurat de la Românii au Talent nu mai suportă comentariile negative și are un mesaj pentru cârcotași. Ce le-a spus fosta prezentatoare de televiziune unor internauți?

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cârcotași

Mihaela Rădulescu, transparentă cum o știe toată lumea, le-a închis gura celor care își bagă nasul unde nu le fierbe oala. Fostul jurat de la Vocea României le-a transmis un mesaj subtil răutăcioșilor pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, bruneta a fost aspru criticată de mulți, iar cu cât le dădea la o parte părerile, cu atât mai tare insistau acești cu comentariile lor.

Fie că a fost vorba despre viața sa amoroasă sau despre cariera ei, Mihaela Rădulescu a primit sfaturi și critici pe bandă rulantă fără să le ceară. Totul a pornit de la perspectiva schimbată datorită timpului stat acasă în contextul pandemiei de coronavirus. Mulți oameni au venit cu o altă imagine de ansamblu după perioada petrecută strict acasă, în liniștea căminului lor. Mihaela Rădulescu a ținut să le dezvăluie fanilor săi că și-a dat seama cât timp important e timpul pe care unii îl cheltuie vorbind despre viața altora – judecât și punând etichete.

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cârcotași
Mihaela Rădulescu, mesaj pentru cârcotași

„Atât. Era un gând”

„Câtă energie consumăm strâmbând din nas la ce strambă și alții, doar ca să le fim pe plac. Și ce mare șmecherie e bucuria aia reală, care vine de la oameni bogați la cap, generoși, creativi, senini, copilăroși…și, tocmai de-aia, mai profunzi ca un lac de munte. Atât. Era un gând. Pornise de la gluma din poză, dar si de la ce am mai văzut prin fereastra asta deschisă spre lumea de acum, din starea neobișnuită de acum. O mulțime de oameni atrăgători, de minți cu care m-aș plimba în parc, de suflete fragile ca brândușele mov, de oameni cu chef de viatță sau numai de vorbă… Ba chiar și o mulțime de oameni singuri…sau triști, speriați, deprimați”
Mihaela Rădulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI