Ce au în comun Andreea Esca și ‘ginerele’ Mario Fresh. Imaginile sunt dovada clară FOTO (exclusiv)

Ce au în comun Andreea Esca și Mario Fresh? Fanii se bucură că cei doi au o relație apropiată și se înțeleg atât de bine. Puțini s-ar fi gândit, însă, că au aceleași gusturi într-o direcție anume.

Andreea Esca și Mario Fresh au ceva special în comun

Andreea Esca a fost fotografiată recent într-una din cele mai scumpe zone din București în timp ce ieșea dintr-un salon de înfrumusețare. Celebra știristă a decis să își părăsească locuința îmbrăcată în ceva lejer, cu un rucsac pe umăr, semn că mai avea câteva lucruri de îndeplinit în ziua aceea.

Desigur că jurnalista avea masca de protecție la purtător, dar și ochelarii de soare datorită soarelui cu dinți de care avem parte în ultima vreme. Conform impact.ro, Mario Fresh frecventează același loc pentru înfrumusețare, semn că cei doi au gusturi asemănătoare în privința profesioniștilor pe mâinile cărora se lasă la nevoie.

Este deja cunoscut că emblema Pro TV și tânărul solist au avut timp să clădească o relație apropiată datorită relației lungi pe care băiatul o are cu fiica știristei. Desigur că el este nelipsit în cadrul evenimentelor importante de familie.

Vedeta a fost invitată recent la podcast-ul actorului Marius Manole, unde a dezvăluit părerea ei sinceră despre iubitul fiicei. Lucrurile în ultima perioadă pentru tinerii îndrăgostiți au părut că nu au fost roz, moment în care și-au făcut loc zvonurile despre despărțire. Cu toate astea, se pare că povestea lor de iubire continuă.

„Mario Fresh este ambițios, drăguț și… talentat’, a spus ea la întrebarea care îl viza pe artist. Despre Alexia a mărturisit, însă, că muncește mult prea mult pentru vârsta sa: „Alexia este amuzantă, timidă și muncitoare. E foarte muncitoare. Prea mult pentru vârsta ei. Dacă eu zic că e prea mult înseamnă că e foarte mult.’

  • Vezi Galeria FOTO

„Nu pot să fac asta, aşa că am abandonat”

Mulți dintre fanii știristei s-au întrebat cum ar fi să o vadă pe aceasta în altă postură. Iată că a avut la un moment dat o perioadă în care s-a gândit la o astfel de schimbare, dar în cele din urmă s-a decis că nu poate să se despartă de pupitrul care a făcut-o celebră.

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat.

Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi cam atât. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe perioada nedeterminată”, a spus Andreea Esca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI