Andreea Esca, anunț trist. Ce a postat în urmă cu ceva timp

Andreea Esca, anunț trist. Ce a postat în urmă cu ceva timp
ndreeea Esca, anunț trist.

Andreea Esca a făcut un anunț pe contul ei de Instagram. Prezentatoarea știrilor Pro TV pare să fie extrem de afectată de ceea ce se întâmplă la nivel național cu pandemia de coronavirus.

Andreea Esca, anunț trist

Astfel, Andreea Esca a publicat o imagine cu ea de la pupitrul știrilor PRO TV, de acolo unde informează oamenii despre datele privind evoluția cazurilor și  a deceselor. Vedeta a scris în dreptul fotografiei postate: „Perioadā în care îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc…”.

Amintim că soțul Andreei Esca a fost la un pas de moarte, după ce a făcut o formă gravă de coronavirus și numai plasma de la un donator l-a salvat. Andreea Esca povestea că atât ea, cât și soțul și fiul ei au fost diagnosticați cu COVID-19 și au fost internați.

„În cazul soțului meu lucrurile s-au întâmplat mult mai grav, iar pentru mine ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză pentru că așa cum mulți se gândesc, avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei oameni care au niște boli cronice, care au niște probleme anterioare, care sunt supraponderali”, spunea la acea vreme Andreea Esca, potrivit Click!.

„Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă unde a stat foarte multe zile și unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A fost un coșmar pentru el, îmi spunea că nu mai poate, că îl dor toate și crede că așa arată iadul. Masa musculară i-a scăzut incredibil, în doar o săptămână și ceva a slăbit opt kilograme”, a mai declarat atunci Andreea Esca.

Bilanț coronavirus 26 octombrie 2021

Până în prezent, în România au fost înregistrate 1.587.880 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.345.324 de pacienți au fost declarați vindecați. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 16.765 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 204 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Tot până în prezent, 45.503 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 25.10.2021 (10:00) – 26.10.2021 (10:00) s-au raportat de către INSP 523 decese (260 bărbați și 263 femei), din care 12 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu coronavirus, ce se aflau internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI