Andreea Berecleanu, despre divorțul de Andrei Zaharescu. „Actualul meu soț nu și-a atribuit niciodată rolul de tată!”

Andreea Berecleanu, despre divorțul de Andrei Zaharescu. „Actualul meu soț nu și-a atribuit niciodată rolul de tată!”
Andreea Berecleanu a vorbit despre divorțul de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a acceptat propunerea lui Damian Drăghici de a-i fi oaspete special în podcastul său de pe Youtube. Prezentatoarea de știri a povestit despre ce trăiri are ca femeie, mamă și soție, greșelile pe care le-a făcut față de copiii ei, ce relație are cu aceștia, dar și cum a fost una dintre cele mai grele cumpene din viața sa, divorțul.

Andreea Berecleanu a povestit despre divorțul de Andrei Zaharescu în podcastul lui Damian Drăghici

Andreea Berecleanu a format un cuplu alături de Andrei Zaharescu timp de 15 ani. Cei doi au divorțat în 2013. Discreți cu viața personală, aceștia nu au vrut să vorbească despre separare. Știrista, în schimb, a recunoscut la puțină vreme după că nu se mai înțelegeau și că simțea că duce tot greul relației.

„Ei, mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divoț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a povestit Andreea Berecleanu. 

Cum este ca mamă sau ca soție? 

„Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, așa se spune. Eva are aproape 20 de ani, Petru aproape 16. Sunt extrem de diferiți și totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Și tații au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede.”

A greșit vreodată copiilor? 

„Am greșit ca mamă, cu siguranță. Nu pot să-ți dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învățat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învățat să nu mintă. Eu detest minciuna și mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învățat că și minciuna are rolul ei și să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta și mă bucur că mă așteaptă alte învățături de la ei.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI