Ce au găsit pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Avea același lucru lângă ușă

Ce au găsit pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Avea același lucru lângă ușă
Ce au găsit pompierii în casa lui Costin Mărculescu. Avea același lucru lângă ușă

Costin Mărculescu, cunoscut publicului în special pentru rolul din ”Liceenii”, a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi, în locuința din București. Actorul se afla în stare avansată de putrefacție. Pompierii au găsit la ușa sa un obiect drag sufletului lui.

Costin Mărculescu, o viață tumultoasă și o moarte prematură

Potrivit Poliției Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în case se sesiza că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 s-au deplasat la adresă pentru verificări. Pompierii l-au găsit pe Costin Mărculescu în cadă, în stare avansată de putrefacție. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Ce au găsit pompierii în casa actorului

Ultimii ani nu au fost prea buni pentru el. Se ambiționa să reușească în cariera pe care o începuse. Nu a avut noroc pentru a continua pe această linie, ba chiar autostrada se îngustase mult, lucru care îl măcina. Astfel, s-a apucat să scrie o carte, ”Bombă cu fitil aprins”, cu descrierea ”Carte incendiară autobiografică”, ce conține dezvăluiri din lumea mondenă autohtonă, cu care credea că va da lovitura.

Pe coperta acesteia se afla, pe lângă alte detalii, și o imagine cu el, în care purta un tricou alb cu tricolor pe piept. Drapelul României a fost găsit și de pompieri, înfipt în ușa casei sale.

Fusese executat silit de bancă

Costin Mărculescu fusese executat silit de banca la care făcuse un credint în 2016, în toamna anului trecut. Suma  pe care o datora este de 6619,47 de lei, la care acum se adaugă și dobânzile și penalitățile.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 25.06.2019”, se regăsește în Decizia Judecătoriei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI