Ce au găsit polițiștii în casa Cristinei Țopescu. Avea 3 câini morți. Scene îngrozitoare

Ce au găsit polițiștii în casa Cristinei Țopescu

Prezentatoarea TV Cristina Țopescu a murit duminică, data de 12 ianuarie. Ea a fost găsită în casă, fără suflare, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Vedeta avea 3 câini morți, dar și alți cinci care erau vii.

Ce au găsit polițiștii în casa Cristinei Țopescu?

Cristina Țopescu a murit duminică, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost găsită în casă. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmat de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Conform poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliție al Județutului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezenta urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală. Potrivit Cancan, în casa Cristinei au fost găsiți trei câini morți, dar și alți cinci care erau vii.

Ce au găsit polițiștii în casa Cristinei Țopescu. Avea 3 câini morți. Scene îngrozitoare
Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică seară, 12 ianuarie, în locuința sa

De la finalul anului trecut, prezentatoarea TV devenise consilier al ministrului Sănătății. Cei de la minister au încercat să o contacteze, însă fără succes. Au crezut că este plecată în străinătate și de aceea nu răspunde la telefon. Cristina Țopescu era fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.

O parte din trecutul său

„Am plecat din Bucureşti într-o zi de toam­nă a anului de graţie 1989. Cu gândul să ajung la Herculane, de unde pleca grupul de români hotărâţi să-şi părăsească ţara, fiecare cu motivele lui. Aveam două călăuze, ţigani. Nicu şi Gheorghe. Două caractere puternice, doi ţigani care, deşi făceau asta pentru bani de ceva timp, aveau valori morale mai clare decât mulţi dintre români. N-am fost niciodată ra­sistă şi cred că în toate seminţiile sunt oa­meni şi oameni. Şi mai cred că mulţi dintre români nu mai dau prea mulţi bani pe principii morale, pe corectitudine şi pe cu­rajul de a te opune. Despre fair-play, tema pe care tatăl meu tot perorează în van de atât timp, ce să mai vorbim…!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI