Ce au găsit niște români în locul unde a murit Paul Walker. Cum arată astăzi zona

Ce au găsit niște români în locul unde a murit Paul Walker. Cum arată astăzi zona
Ce au găsit niște români în locul unde a murit Paul Walker. Cum arată astăzi zona

Doi vloggeri din România au arătat într-un clip pe YouTube locul în care celebrul actor Paul Walker a murit. Se pare că la șapte ani de la decesul actorului, fanii încă vin să lase flori sau alte obiecte. Dar în urma accidentului a rămas doar un trunchi mic de copac și multă durere.

Ce au găsit niște români în locul unde a murit Paul Walker

„Mi s-a făcut piele de găină în acest loc, este absolut înfricoşător pentru că la doar 40 de ani şi-a pierdut viaţa aici, într-un accident. Maşina a luat foc în urma impactului” , a replicat unul dintre vloggeri.

Locul în care a murit Paul Walker nu este semnalizat, astfel că nu e atât de ușor de găsit. Dar fanii au lăsat la locul accidentului mai multe obiecte, printre care mașinuțe, o sticlă de bere, bomboane și un mic steag al Germaniei, deoarece mașina în caare și-a pierdut viața era una germană.

Paul Walker a murit la 40 de ani

Paul Walker, celebru pentru seria ”The fast and the furious” a murit la vârsta de 40 de ani, într-un teribil accident de mașină. Anunțul decesului a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a actorului de către echipa acestuia. Mașina sa a ieșit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp și a fost cuprinsă imediat de flăcări. Ambii pasageri au fost declarați decedați la sosirea echipajelor de salvare.

Potrivit legiștilor, Paul Walker și-a pierdut viața nu doaar din cauza traumatismelor, dar și a hemoragiei și a arsurilor de gradul III suferite pe mare parte din corp. Filmul ”Fast and furious 8” a fost primul film în care acesta nu a apărut. De asemenea, și filmările „Fast and Furios 7” au continuat în lipsa celebrului actor. Actorul a rămas în film, vocea şi chipul său fiind editate cu ajutorul calculatorului.

Meadow Walker, fiica actorului, a dat în judecată constructorul german de automobile Porsche, susținând că bolidul în care a murit tatăl ei avea defecte de fabricație. Avocații susțin că Porsche Carrera GT, modelul de mașină în care și-a pierdut viața Paul Waalker, a mai avut probleme și în trecut, iar potrivit acestora, Porsche ar fi putut rezolva problema ușor, prin instalarea unui sistem de control, standard la restul modelelor, pentru a preveni incendiile în urma unui impact cu violență.