Accident mortal în Timișoara! Un biciclist a fost spulberat de o mașină

Accident mortal în Timișoara! Un biciclist a fost spulberat de o mașină

Un bărbat de 77 de ani, aflat pe o bicicletă, a murit joi la prânz, în urma unui accident produs în satul Peciu Nou din Timișoara, județul Timiș.

Cine a produs accidentul

Potrivit IPJ Timiș, bărbatul nu s-a asigurat corespunzător atunci când a efectuat virajul la stânga, moment în care a fost proiectat pe asfalt de către o mașină care circula regulamentar.

Un biciclist în vârstă de 77 de ani a circulat pe DJ593A în localitatea Peciu Nou, dinspre Sanmartinul Sârbesc, iar la un moment dat a luat virajul la stânga fără să se asigure și a fost surprins și accidentat din spate de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. În urma impactului, biciclistul a decedat pe loc. În cauză a fost intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracșiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt, Aurora Voicila.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieșit negativ, acesta neconsumând băuturi alcoolice.

Incendiu de proporții în Timișoara. Un bărbat a fost găsit decedat

Tot ieri, în orașul Timișoara, mai multe persoane au apelat la numărul de urgență 112 pentru a anunța izbucnirea unui incendiu într-o casă din zonă. Evenimentul a avut loc pe strada Zefirului, zona Buziașului.

Se pare că oamenii au văzut fum negru ieșind din camera unei locuințe, moment în care s-au speriat și au apelat imediat la intervenția pompierilor.

La fața locului s-au prezentat două autospeciale care au reușit să stingă flăcările uriașe, fără ca acestea să se extindă și în celălalte încăperi ale casei. Din nefericire, salvatorii au găsit în camera cuprinsă de flăcări, trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 75 de ani. Momentan nu se știe dacă bărbatul mai avea rude, dar pompierii și politiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au condus la izbucnirea incendiului.

Urmăriți Playtech.ro și pe