Ce au făcut o capră și un cocoș pentru o biată găină. Gestul lor a devenit viral pe internet VIDEO

Ce au făcut o capră și un cocoș pentru o biată găină. Gestul lor a devenit viral pe internet VIDEO
Ce au făcut o capră și un cocoș pentru o găină? Gestul lor a surprins pe toată lumea

Un video cu trei animăluțe au emoționat pe toată lumea. Ce au făcut o capră și un cocoș atunci când au văzut o găină în primejdie? Acestea locuiesc toate în curtea unui gospodar. Gestul lor a devenit viral pe rețelele de socializare.

Gestul unor animale pentru o găină a emoționat tot internetul

O capră și un cocoș au avut grijă de ‘vecina’ lor. Aceștia deși au țarcurile separate și se întâlnesc doar prin curtea mare a unui fermier din Olanda, au grijă la primejdie unii de ceilalți. O întâmplare greu de crezut a avut loc pe data de 5 septembrie într-o curte modestă, dar plină de iubire se pare.

Incidentul a fost surprins de o cameră video de supraveghere, arată News.ro. Jaap Beets este gospodarul care a povestit ulterior că se afla la ferma sa într-o zi simplă și mai apoi a auzit gălăgie venind din țarcul animalelor.

El s-a declarat mândru de cocoșul și capra care au sărit în ajutor imediat cum au văzut-o că voia să fie atacată de un șoim. Lupta a fost crâncenă, iar bărbatul a susținut că a fost ușurat să vadă că pasărea cealaltă care a sărit în ajutor găinii a supraviețuit.

„Am fost așa de mândru de cocoșul și capra care au sărit în ajutorul găinii noastre”, a declarat Beets pentru South West News Service (SWNS). „Am fost ușurat să văd că acest cocoș a supraviețuit”. Filmarea a fost realizată de o cameră de supraveghere care se afla pe terenul ferme.

„În cei șapte ani de când locuiesc aici, este al treilea asta”

În imagini se poate vedea cum șoimul se năpustește asupra găinii, iar penele ei zboară prin aer. În clipa următoare se poate observa cum un cocoș se îndreaptă către găina care încerca să scape din ghearele părăsii imense. Capra lui Jaap Beets s-a alăturat luptei și a venit în ajutor.

Intervenția celor două animale au avut în cele din urmă succes, iar șoimul s-a văzut obligat să zboare fără pradă. Lupta dintre animale a durat 12 secunde. Găina atacată a suferit câteva răni, dar va supraviețui.

Fermierul din Olanda a povestit cum aceasta nu este prima oară când caprele sau curcanii săi sar în ajutor găinilor. „În cei șapte ani de când locuiesc aici, este al treilea asta asupra găinilor de către păsările de pradă”. Clipul cu cei doi eroi a devenit viral imediat și a impresionat extrem de tare pe toată lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI