17 iun. 2020 | 13:45

Ce au făcut Delia și soțul ei în izolare. Artista a dat vestea cea mare: ”Am recuperat!”

Știri generale
Ce au făcut Delia și soțul ei în izolare. Artista a dat vestea cea mare: ”Am recuperat!”
Ce au făcut Delia și soțul ei în izolare. Artista a dat vestea cea mare: ”Am recuperat!”

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România. Este excentrică, exuberantă și versatilă. După 21 de ani de carieră, Delia este la fel de fresh și de cool ca la început.

Ce au făcut Delia și soțul ei în izolare

Într-un interviu pentru revista Viva, Delia a vorbit despre relația cu soțul ei, despre cum a petrecut perioada de izolare, dar și despre ceea ce face de când măsurile de relaxare au fost luate.

Astfel, Delia a mărturisit că perioada de autoizolare a făcut-o să ”recupereze” multe lucruri. De altfel, nu au existat certuri în cuplu, dat fiind faptul că ea și soțul ei, Răzvan, cu care este căsătorită de opt ani, nu se prea ceartă defel.

”Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu  prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim!”, a spus artista pentru sursa mai sus menționată.

”Nu ne prea certăm”

S-a odihnit, s-a relaxat, dar cel mai tare i-au lipsit concertele.

”Am avut o perioadă de liniște în care am făcut ce am vrut, m-am odihnit, m-am relaxat, am făcut sport, m-am uitat la filme, documentare, am petrecut timp cu familia, am ieșit la alergat în parc, am ținut legătura cu fanii online. Am reușit să merg și la munte după ridicarea stării de urgență, îmi era foarte dor. Dar bineînțeles că îmi lipsesc concertele, mi-e dor să merg la studio”, a povestit Delia.

Cât despre relația cu soțul ei, aceasta spune că lucrurile merg foarte bine și că, de regulă, între ei nu există certuri.

”Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan. Oricum, în general, nu ne prea certăm”, a mai mărturisit Delia.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro