Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă într-o parcare din București. Este clar ce se întâmplă acum

Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă într-o parcare din București. Este clar ce se întâmplă acum
Ce au facut Brigitte și Florin Paastrama la un supermarket

Încă o dată soții Pastramă au probleme în paradis. Cu toate că cei doi au negat sau au minimizat scandalurile din familia lor, de-a lungul timpului, de data aceasta, tensiunea dintre cei doi soți a putut să fie remarcată de către reporterii Impact.ro. 

Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă într-o parcare din București

Astfel că Florin și Brigitte Pastramă au fost surprinși la cumpărături într-o stare destul de neplăcută. Cu toate că cei doi sunt protagoniștii unui reality show la Aantena Stars, soții Pastramă nu au mai fost văzuți de mult timp așa de supărați unul pe celălalt. Cel puțin de când Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte în plină stradă, în urmă cu ceva timp. Așadar, aflați la cumpărături într-un magazin din zona Băneasa, soții Pastramă nu au mai fost văzuți într-o stare distantă, observându-se cu ușurință tensiunea care domnea între ei. Mai mult decât atât, gestul făcut de brunetă a acentuat chiar starea apăsătoare dintre cei doi soți.

Și după ce și-au făcut cumpărăturile, achiziționând mai multe alimente necesare în casă, Brigitte s-a urcat direct în mașină, fără să îl ajute pe soțul ei să încarce sacoșele în portbagaj. Deși cei doi s-au mai contrat în trecut, iar Florin Pastramă a și bruscat-o pe Brigiite în văzul tuturor, cei doi au decis să îngroape securea războiului.

Amintim că Florin Pastramă și Brigitte s-au cunoscut în urmă cu un an la emisiunea ”Ferma”, difuzată de Pro TV. Cu toate că gurile rele spuneau că bărbatul a ales-o pe ea pentru notorietate și pentru bani, cei doi au spus întotdeauna că îi unește o dragoste intensă. De altfel, cei doi mai spuneau la un moment dat și că își doresc copii.

Cei doi își doresc copii

”Eu vreau un băiat. Acum, dacă o vrea Dumnezeu să ne binecuvânteze, vom vedea!, a spus Pastramă.

Chiar și așa, relația lor nu este una roz. În urmă cu mai multe luni, între Brigitte și Florin Pastramă a avut loc un episod tensionat chiar în parcarea unui magazin din Capitală. Atunci, bărbatul o bruscase pe brunetă în urma unei discuții aprinse. Brigitte a ales însă să îl ierte pe soțul ei și să îi mai dea o șansă. Apoi, Florin Pastramă a început să facă gesturi frumoase la adresa partenerei sale, după cum însăși Brigitte spunea într-o postare pe Instagram.

”Soțul meu a început să îmi facă surprize. Cum ar fi acest weekend.. Cum să nu-l iert, când își dă așa rău silința? Gata, m-ai convins! Hai că te iert pentru toate minciunelele din trecut!, a scris Brigitte Pastramă, pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI