Ce au făcut Bianca și Cristian Comănici în Piața Obor: ”Trebuie să recunosc că e un pic cam greu”

Ce au făcut Bianca și Cristian Comănici în Piața Obor: ”Trebuie să recunosc că e un pic cam greu”
Toata lumea i-a vazut

Bianca și Cristian Comănici au fost puși într-o situație cel puțin delicată. Cei doi au acceptat provocarea de la emisiunea Nu te supăra frate!.

Bianca și Cristian Comănici, într-o ipostază nemaivăzută

Bianca și Cristian Comănici au fost nevoiți să se descurce în Piața Obor unei situații dificile, în care nu au mai fost puși până acum. Cei doi frați s-au războit pentru câteva alimente.

Provocarea a fost lansată în prima ediții pe care o moderează, așa că Bianca și Cristian au fost nevoiți să facă piața fără niciun ban la ei. Zis și facut.

Bianca și Cristian Comănici prezintă emisiunea Nu te supăra frate, iar pentru prima ediție s-au gândit să facă o provocare și să își testeze capacitățile de convingere.

Ambii au fost nevoiți să facă piața separat, însă fără să aibă niciun ban în buzunar. Foștii concurenți Puterea Dragostei au concurat pentru a vedea cine are mai mult farmec și putere de convingere astfel încât să se întoarcă cu alimente.

„Trebuie să recunosc că e un pic cam greu, că știu cât muncesc oamenii ăștia”, a spus Cristian Comănici.

Cei doi au rămas suprinși de bunătatea piețarilor, care deși muncesc pe brânci zilnic, le-au oferit celor doi marfa lor.

„Ești un om cu suflet minunat! Veniți aici, că sunt niște oameni minunați în Piața Obor!”, i-a spus Cristian unui comerciant, după ce acesta i-a dat fructe și legume pe gratis.

Ce gest a făcut fosta concurentă Puterea Dragostei

Bianca Comănici a reușit să obțină alimentele de pe lista de cumpărături mai repede decât fratele ei.

Cu toate acestea, câștigătoarea Puterea Dragostei a uitat de toate atunci când a întâlnit un bătrân în Piața Obor care împărțea cărți trecătorilor, potrivit Wowbiz.ro.

Era ziua lui de naștere și încerca să facă un ban în plus. Bianca Comănici a fost impresionată de povestea bătrânului, așa că i-a oferit toate cumpărăturile pe care le-a făcut pe gratis, de la comercianții din Piața Obor.

„Poate vă trebuia dumneavoastră. Mulțumesc din toată inima!”, a fost reacția omului.

Așadar, deși Bianca a fost cea care a câștigat provocarea emisiunii Nu te supăra frate, fratele ei a fost cel care a ajuns cu alimentele obținute gratis de la vânzători. Asta în timp ce fosta concurentă Puterea Dragostei a preferat să accepte înfrângerea, pentru un gest nobil.