Ce au făcut Andra și Cătălin Măruță la o nuntă în weekend. Spectacol cu sute de invitați

Ce au făcut Andra și Cătălin Măruță la o nuntă în weekend. Spectacol cu sute de invitați
Andra și Cătălin Măruță au întreținut atmosfera la o nuntă

Andra și Cătălin Măruță au surprins pe toată lumea în momentul în care au apărut la o nuntă în weekend. Cei doi au avut grijă ca atmosfera să fie perfectă pentru invitați, așa că toată lumea s-a distrat din plin la evenimentul emoționant.

Andra și Cătălin Măruță au făcut spectacol la o nuntă

Mulți români își doresc ca Andra Măruță să cânte la diferite evenimente speciale, așa că artista este extrem de căutată pentru a întreține atmosfera la nunți. Nici soțul ei nu se lasă mai prejos, acesta fiind preferat pentru că are grijă ca invitații să se simtă extraordinar.

Andra și Cătălin Măruță au plecat din București și au mers la Târgu-Neamț pentru a onora un eveniment special. Dorința mirilor pentru nuntă s-a îndeplinit, așa că artista a cântat la nuntă și a bucurat invitații cu unele dintre cele mai frumoase piese ale sale, așa că toată lumea a avut parte de o noapte de pomină.

Cătălin Măruță: ‘Nu am furat mireasa’

Cătălin Măruță a fost alături de soția lui, fiind chemat de miri pentru a întreține atmosfera din postura de MC. Prezentatorul de televiziune și-a anunțat fanii că evenimentul a fost unul reușit, mai ales pentru că mireasa s-a simțit foarte bine datorită glumelor făcute de el.

„Nu am furat mireasa, dar am făcut-o să râdă într-una din cele mai importante zile din viața ei! Salutări de la Târgu-Neamt! Pentru mine, azi e capitala bucuriei!”, a transmis Cătălin Măruță.

Totuși, cei doi nu au stat mult pe gânduri după ce s-a terminat petrecerea, mai ales pentru că erau așteptați acasă de către micuții lor, Eva și David. Andra și Cătălin Măruță au grijă să se împartă între carieră și viața de familie, fiind extrem de responsabili atunci când vine vorba de nevoile copiilor.

Ce tarif au Andra și Cătălin Măruță pentru evenimente

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar cei doi sunt chemați la fel de fel de evenimente. Totuși, artista nu merge la nunți pe bani puțini, iar mirii ce își doresc ca aceasta să cânte la cel mai important eveniment din viața lor pot să plătească și 6.000 de euro. 

Mai exact, potrivit unor surse din industria muzicală, ea ar cere 50 de euro pe minut pentru două ore. Între timp, soțul ei, Cătălin, este căutat pentru a prezenta diferite evenimente, așa că oricine își dorește să se bucure de prezența lui trebuie să scoată din buzunar nu mai puțin de 2.000 de euro.