Ce au descoperit medicii legiști pe mâna Adelei, polițista care s-a împușcat în baia Gării Strehaia

Ce au descoperit medicii legiști pe mâna Adelei, polițista care s-a împușcat în baia Gării Strehaia
Medicii urmeaza sa faca mai multe teste

Cazul polițistei care s-a împușcat în baia Gării Strehaia a șocat toată țara. Necropsia Adelei a scos la iveală detalii macabre despre gestul cumplicat pe care l-a făcut tânăra. Medicii legiști au stabilit că ea a murit după ce a suferit o hemoragie intracraniană după care a intrat în stop cardio-respirator. Tânăra a decis să își ia viața într-o toaletă din Gara din Strehaia.

Ce s-a descoperit pe mâna polițistei care s-a sinucis

Necropsia tinerei care s-a împușcat în cap a scos la iveală detalii despre cum Adela a murit. Experții au spus că femeia s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de mâna dreapta.

De altfel, surse judiciare au spus pentru gândul.info că polițista și-ar fi tras glonțul în tâmpla dreaptă. Pe mâna tinerei, oamenii legii au identificat praf de pușcă și erau arsuri în jurul plăgii.

Medicii legiști vor face examenul histopatologic, unde vor preleva mostre din fiecare organ în parte, urmând să stabilească dacă femeia a consumat vreo substanță înainte de a apela la gestul șocant.

Adela Loredana era agent de poliție la Poliția Transporturi Strehaia. Se căsătorise în septembrie 2021 cu iubitul ei care este tot polițist.

Tânăra a lăsat un mesaj de adio

Pe 19 ianuarie, tânăra s-a sinucis în baia gării din Strehaia cu pistolul din dotare.

„Nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla așa ceva.”, ”Este un șoc pentru noi toți. Apropiați colegi, nu avem cuvinte, e foarte greu.”, ”Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape un copil.”, ”O fata nemaipomenită, frumoasă, respectuoasă.”, ”Era o floare. Și cuminte și frumoasă.”, ”Ne-am cutremurat. Ce să mai zicem. Ne-am cutremurat când am auzit.”

Adela suferea de depresie și mai mulți prieteni au încercat să o ajute. Un apropiat a vorbit despre mesajul de adio pe care tânăra i l-a lăsat soțului.

Ea i-ar fi dat un mesaj partenerului în care i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro.

Mai mulți oameni au auzit zgomotul de glonț din momentul în care femeia s-a sinucis. Au intrat în baie și au găsit-o pe tânără împușcată în cap.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI