Ce are de gând să facă Oana Mizil, după ce s-a spus că Vanghelie ar fi bătut-o. Anunț total surprinzător despre relația lor

Ce are de gând să facă Oana Mizil, după ce s-a spus că Vanghelie ar fi bătut-o. Anunț total surprinzător despre relația lor
Ce decizie radicală a luat Oana Mizil. A surprins pe toată lumea

Dezvăluirile surprinzătoare nu se mai opresc de când s-a spus că Marian Vanghelie și-ar fi agresat soția! Oana Mizil a făcut un anunț ce a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că nimeni nu se aștepta la această decizie din partea ei.

De ce și-a dorit Oana Mizil să obțină un ordin de protecție. Dezvăluiri surprinzătoare

Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva partenerului său, iar acum a explicat că singurul lucru pe care își dorea să îl facă era să îl sperie pe Marian Vanghelie, mai ales pentru că, de fapt, nu a existat un atac fizic între ei. 

„M-a luat de brațul stâng, m-a strâns și ăsta a fost singurul atac fizic asupra mea. Vă spun sincer. Am vrut să îl sperii un pic. Eu nu sunt obișnuită.

În familia mea de acasă nu a existat niciodată o stare agresivă, deși bunicul a fost închis pe nedrept. Am vrut să îl sperii şi de aceea am decis să plec de acasă cu copilul, la mătușa mea.

Și să obțin acest ordin de protecție.”, a declarat Oana Mizil pentru România TV.

Oana Mizil a făcut anunțul: ‘Ne mai dorim un copil’

De asemenea, Oana Mizil a susținut că ultima ceartă pe care a avut-o cu Marian Vanghelie a fost cea mai puternică din ultimii 10 ani. Totuși, aceasta își dorește să rămână alături de partenerul său și să uite de acest episod dramatic ce a șocat o țară întreagă. 

Cât despre planurile de viitor, Oana Mizil a dezvăluit că speră să devină mămică pentru a doua oară și să îi ofere fiicei sale un partener de joacă. Aceasta și partenerul său, Marian Vanghelie, sunt hotărâți să uite de tot ce s-a întâmplat și să își mărească familia.

„A devenit mai nervos decât de obicei. Acum, vineri seara, eu am vrut să plec sâmbătă la mare. El nu a vrut, a zis să plecăm peste două zile şi de aici tot tam tamul.

A fost o ceartă un pic mai puternică decât orice ceartă care a fost în cei 10 ani în familia noastră. Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil.

Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată.

Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem.”, a mai spus Oana Mizil despre Marian Vanghelie.

Urmăriți Playtech.ro și pe