Ce are de gând să facă Mario Fresh cu Alexia Eram. Oare Andreea Esca o să fie de acord?

Ce are de gând să facă Mario Fresh cu Alexia Eram. Oare Andreea Esca o să fie de acord?
Mario Fresh iubește cu adevărat

Tânărul Mario Fresh se consideră un bărbat norocos. Iubita sa, fiica celebrei știriste Andreea Esca, este, în opinia lui, femeia visurilor sale. Pentru Alexia Eram, mai spune Mario Fresh, este în stare să facă orice sacrificii. Recent, artistul declara că e decis să meargă până la capăt.

Mario Fresh iubește cu adevărat

Artistul își iubește partenera de viață de patru ani. De-atâta timp sunt împreună Mario Fresh și Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca. Deși au existat zvonuri că s-ar fi despărțit la un moment dat, lucrurile merg bine între cei doi.

Spre surprinderea fanilor, în februarie, cei doi anunțau că-și doresc să devină părinți cât mai repede. Într-un dialog cu fanii de pe Instagram, Mario Fresh vorbea despre acest aspect, scriind:

”Nu ne grăbim! Avem 20 de ani. Dacă va fi să nu meargă, vor fi multe bătăi de cap. Mai bine o luăm mai încet, suntem tineri. Am niște părinți foarte tineri și îmi place foarte mult.

M-au ajutat mereu. Mă văd un tată tânăr, poate pe la vreun 25-26. Oricum… nu face diferența un inel”, a declarat Mario Fresh.

Artistul este decis să facă pasul cel mare

După ce i-a declarat public că o iubește, acum se gândește deja să facă pasul cel mare. De curând, artistul a vorbit despre ideea de a se căsători cu Alexia Eram cât mai repede posibil.

Cei doi tineri formează un cuplu frumos și urmărit cu drag de fanii lor. Tot pentru fani, Mario Fresh a apărut vorbind recent despre dorința de a o lua de soție pe Alexia:

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat. La 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a mărturisit Mario Fresh.

”Am fost recent foarte dezamăgit”

În același vlog, tânărul a discutat deschis și sincer și despre scandalul dintre el și Alex Velea. Ruptura dintre ei a fost una dură, care a lăsat urme adânci în sufletul tânărului artist:

”Am fost recent foarte dezamăgit și neplăcut surprins de foarte multe persoane din viața mea, atunci când s-a făcut ruptura aia. Foarte mulți oameni m-au abandonat  și eu i-am iubit foarte mult pe toti.

Cei care m-au abandonat..puteam să fac orice pentru ei. Pur si simplu, de azi pe mâine, nu am mai existat pentru ei”, a povestit Mario despre cearta cu Alex Velea și Antonia.