Ce ar vrea Dani Oțil să îi facă fiului său încă de la 6 ani. Totul este doar o glumă, dar multe mămici vor fi revoltate

Ce ar vrea Dani Oțil să îi facă fiului său încă de la 6 ani. Totul este doar o glumă, dar multe mămici vor fi revoltate
Ce ar vrea Dani Oțil să îi facă fiului său încă de la 6 ani.

Dani Oțil a devenit de curând tătic, iar acesta deja se gândește la momentul în care fiul său va merge pentru prima dată la școală, dar și către ce hobby-uri să îl îndrume.

Ce ar vrea Dani Oțil să îi facă fiului său încă de la 6 ani

Dani Oțil are ”planuri” pentru fiul său abia născut și a dezvăluit în ediția de azi a emisiunii că vrea ca fiul său ajungă ”un dur”. Astfel, el nu îl va duce la diverse cursuri artistice, pentru a-l sensibiliza, ci dimpotrivă.

”Îl tatuez de la 6 ani, să fie rău acolo la noi în cartier în Corbeanca. Că noi o să fim bătrâni. Ce cursuri de balet? Dimineața când mergem la grădiniță ne dăm cu zăpadă pe burtă, o să fim duri”, a zis Dani Oțil despre bebelușul său, evident, în glumă.

Multe mămici probabil că se vor revolta însă, așa cum au mai făcut-o și în alte situații, spre exemplu, când Dani Oțil și soția sa și-au scos bebelușul afară pentru prima dată, la o săptămână după naștere. Prezentatorul a povestit sitația, tot în emisiunea sa.

”Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a zis Dani Oțil în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce probleme are Dani Oțil de când este tătic

O altă realitate de care se lovește tăticul Dani Oțil este și lipsa somnului, situație previzibilă în cazul său.

”Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți. S-a tras de ț**ă, s-a pleoșcăit, nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru”, a fost mesajul postat de Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Dani Oțil a devenit tătic pe data de 11 septembrie, iar la scurt timp de la nașterea fiului său, acesta i-a transmis și o scrisoare pruncului.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. (…).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI