Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric. A spus tot la Neatza: „Nici lampă nu aveam”

Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric. A spus tot la Neatza: „Nici lampă nu aveam”
Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric

Ramona Olaru a mărturisit ce anume ar face dacă ar rămâne fără curent în casă, pentru că nu ar avea bani să plătească factura la curentul electric. Ea a mărturisit totul în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de marți, 20 septembrie 2022. Se pare că această situație nu ar speria-o deloc pe celebra asistentă și a spus de ce.

Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric

Ramona Olaru povestește adesea episoade din viața petrecută la fermă. Nu e un secret că frumoasa blondină a avut o copilărie marcată de lipsuri financiare.

Ea a fost nevoită să muncească de mică pentru a-și ajuta părinții și pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Prezentatoarea rubricii Vremea de la Neatza cu Răzvan și Dani a remarcat că au trecut deja 12 ani de când trăiește în București, părăsind ferma și locurile natale.

Ramona Olaru se consideră deja „bucureșteancă” și se bucură de facilitățile traiului de… orășeancă. Însă aceasta nu își reneagă originile, ba chiar este de părere că o ajută într-o situație care i-ar speria pe mulți, și anume, tăierea curentului electric, din imposibilitate de plată a facturilor tot mai mari în această perioadă.

Mai exact, Ramona Olaru a mărturisit că la fermă era obișnuită să nu aibă lumină în casă, nici măcar de la lampă, căci și aceea ar fi fost un lux.

Ramona Olaru a dezvăluit că sursa de lumină a sa și a familiei era cea provenită de la lumânare, astfel că vedeta este „călită” pentru o potențială… pană de curent.

„Nici lampă nu aveam”

Ramona Olaru avea însă să își schimbe viața: a venit la București și a studiat Agronomia. Blondina și-a făcut un nume în televiziune și este una dintre cele mai îndrăgite vedete.

„În 2010 am venit în București, sunt deja de 12 ani, sunt deja bucureşteancă. Dacă mi s-ar lua curentul, pentru că nu o să am bani să îl plătesc, nu o să fie nicio problemă, pentru că eu sunt obișnuită, nici la fermă nu aveam lumină.

La lumânare, nici lampă nu aveam, la 5-6 seara ne culcam, ce era să facem. Aici, am stat 6 ani în cămin, că am făcut şi Facultatea, şi Masterul.”, a povestit Ramona Olaru, în ediția de marți, 20 septembrie 2022, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Astfel că vedeta nu s-ar da în lături de la „a pune în funcțiune lumânarea”, în cazul unei situații nedorite cu electricitatea, situație care o va duce cu gândul, cel mai probabil, și la clipe trecute din viața ei.