20 sept. 2022 | 09:53

Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric. A spus tot la Neatza: „Nici lampă nu aveam”

Monden
Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric. A spus tot la Neatza: „Nici lampă nu aveam”
Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric

Ramona Olaru a mărturisit ce anume ar face dacă ar rămâne fără curent în casă, pentru că nu ar avea bani să plătească factura la curentul electric. Ea a mărturisit totul în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de marți, 20 septembrie 2022. Se pare că această situație nu ar speria-o deloc pe celebra asistentă și a spus de ce.

Ce ar face Ramona Olaru dacă ar nu ar mai avea bani să plătească factura la curent electric

Ramona Olaru povestește adesea episoade din viața petrecută la fermă. Nu e un secret că frumoasa blondină a avut o copilărie marcată de lipsuri financiare.

Ea a fost nevoită să muncească de mică pentru a-și ajuta părinții și pentru a-și asigura traiul de zi cu zi. Prezentatoarea rubricii Vremea de la Neatza cu Răzvan și Dani a remarcat că au trecut deja 12 ani de când trăiește în București, părăsind ferma și locurile natale.

Ramona Olaru se consideră deja „bucureșteancă” și se bucură de facilitățile traiului de… orășeancă. Însă aceasta nu își reneagă originile, ba chiar este de părere că o ajută într-o situație care i-ar speria pe mulți, și anume, tăierea curentului electric, din imposibilitate de plată a facturilor tot mai mari în această perioadă.

Mai exact, Ramona Olaru a mărturisit că la fermă era obișnuită să nu aibă lumină în casă, nici măcar de la lampă, căci și aceea ar fi fost un lux.

Ramona Olaru a dezvăluit că sursa de lumină a sa și a familiei era cea provenită de la lumânare, astfel că vedeta este „călită” pentru o potențială… pană de curent.

„Nici lampă nu aveam”

Ramona Olaru avea însă să își schimbe viața: a venit la București și a studiat Agronomia. Blondina și-a făcut un nume în televiziune și este una dintre cele mai îndrăgite vedete.

„În 2010 am venit în București, sunt deja de 12 ani, sunt deja bucureşteancă. Dacă mi s-ar lua curentul, pentru că nu o să am bani să îl plătesc, nu o să fie nicio problemă, pentru că eu sunt obișnuită, nici la fermă nu aveam lumină.

La lumânare, nici lampă nu aveam, la 5-6 seara ne culcam, ce era să facem. Aici, am stat 6 ani în cămin, că am făcut şi Facultatea, şi Masterul.”, a povestit Ramona Olaru, în ediția de marți, 20 septembrie 2022, a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Astfel că vedeta nu s-ar da în lături de la „a pune în funcțiune lumânarea”, în cazul unei situații nedorite cu electricitatea, situație care o va duce cu gândul, cel mai probabil, și la clipe trecute din viața ei.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro