18 sept. 2021 | 22:37

Ce anunț a făcut Simona Halep, abia la 3 zile după ce s-a măritat. Toți au fost uimiți de reacția româncei

Monden
Ce anunț a făcut Simona Halep, abia la 3 zile după ce s-a măritat. Toți au fost uimiți de reacția româncei
Sportiva a strălucit la cununie

Simona Halep a strălucit la cununia civilă cu Toni Iuruc, dar și la petrecerea de după. Sportiva a schimbat două ținute superbe și s-a simțit bine, petrecând cu invitații ei toată seara.

Ce a postat Simona Halep pe internet, la scurt timp după cununie

Cei doi s-au cununat civil pe 15 septembrie, iar în ultimele zile, tenismena a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii din timpul ceremoniei.

Astăzi, Simona Halep a publicat pe Twitter două fotografii, printre care una alături de soțul ei, în care își anunță fanii că a devenit oficial doamnă.

„Officially a Mrs”, a fost descrierea pe care Simona a pus-o în dreptul fotografiilor de la cununia civilă. Ea a postat o poză în care purta o rochie albă, cu o fundă mare neagră pe decoltei, în timp ce este ținută în brațe de soțul ei.

Rochia este o creație a designerului Oscar de la Renta, iar fanii au apreciat imediat fotografia, strângând peste 4000 de like-uri în doar o oră.

Sportiva de 29 de ani s-a căsătorit cu omul de afaceri Toni Iuruc, în vârstă de 41 de ani. Cei doi au ținut ceremonia și petrecerea în Constanța și au avut peste 300 de invitați.  Ea a luat numele soțului ei, iar acum va fi trecută Simona Halep-Iuruc.

Ce planuri de viitor are sportiva

Sportiva a vorbit despre planurile ei de viitor, spunând că și-ar mai dori să joace tenis de performanță încă 2-3 ani și plănuiește să ajungă din nou în topul primelor 10 jucătoare din lume.

„Mai vreau să joc 2-3 ani. Trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla”, a spus Simona Halep

Totodată, ea a vorbit anterior despre posibilitatea de a deveni mamă, spunând că și-ar dori să se întâmple și asta, într-o bună zi.

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul.

Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar ramane limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele”, spus sportiva.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro