Cât a costat rochia de seară pe care a purtat-o Simona Halep la petrecere. Nu s-a uitat deloc la bani

Cât a costat rochia de seară pe care a purtat-o Simona Halep la petrecere. Nu s-a uitat deloc la bani
Cat a costat rochia de seara pe care a purtat-o Simona Halep la petrecere. Nu s-a uitat deloc la bani

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit recent. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești pe malul mării. Evenimentul anului din sportul românesc a avut loc miercuri, 15 septembrie, la clubul Fratelli din Mamaia. Pentru cea mai frumoasă zi din viața ei, sportiva a îmbrăcat mai multe ținute superbe. Jucătoarea de tenis nu s-a uitat deloc la bani atunci când le-a comandat. Cât a costat rochia de seară pe care a purtat-o Simona Halep la petrecere.

Simona Halep a strălucit în ziua cununiei

Fericire mare în familia Simonei Halep. Celebra tenismenă s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Toni Iuruc, miercuri, 15 septembrie. Cununia civilă a avut loc în Constanța, orașul natal al sportivei. La lăsarea întunericului, invitații s-au mutat în clubul Fratelli Mamaia, acolo unde a avut loc petrecerea de nuntă.

În ziua nunții sale, Simona Halep a strălucit la propriu. Mireasa a schimbat mai multe rochii în timpul cununiei, însă una dintre ele a atras toate privirile. Este vorba de rochia pe care a purtat-o pe seară, care a costat-o pe Halep destul de mulți bani. Rochia albă, lungă, fără bretele, i-a pus în vedere silueta atletică. Iată cât a costat rochia de seară pe care a purtat-o Simona Halep la petrecere.

Un make-up artist celebru a machiată pe sportivă

Sportiva a fost extrem de frumos aranjată, cu bun gust. Halep a avut un machiaj discret, dar elegant, realizat de celebrul make-up artist Alexandru Abagiu. Coafura de mireasă a avantajat-o pe doamna Iuruc. Părul i-a fost aranjat de Sorin Stratulat, considerat unul dintre cei mai buni hair styliști din România. Machiajul romantic și coafura elegantă, precum și rochia albă au făcut ca Simona Halep să radieze în ziua cununiei. A avut aproape familia și a părut mai fericită ca niciodată.

La sosirea în clubul situat la malul mării, acolo unde Simona și Toni Iuruc, alături de invitați au sărbătorit cununia, mireasa a purtat o rochie nude, lungă și plisată, cu dantelă în partea de sus a bustului.

Cât costă rochia de seară pe care a purtat-o Simona Halep la petrecere

Când seara s-a lăsat peste petrecere, sportiva s-a schimbat și a uimit audiența! Frumoasa tenismenă a apărut într-o rochie albă și lungă, decoltată în partea de sus, fără bretele, și accesorizată cu o fundă neagră, foarte lungă. Potrivit Unica, rochia de seară purtată de Simona Halep este semnată de un nume internațional, celebru, care îmbracă și vedetele de la Hollywood. Este vorba de Oscar de la Renta! Rochia deosebită se vinde la prețul de 6,359 € și este realizată din mătase și lycra.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI