Ce amendă colosală a primit o șoferiță din România. Polițiștii au oprit-o și au avut un șoc: e cea mai mare din 2020

Ce amendă colosală a primit o șoferiță din România. Polițiștii au oprit-o și au avut un șoc: e cea mai mare din 2020
Amendă colosală pentru o șoferiță din România. Polițiștii au rămas șocați după ce au oprit-o

O șoferiță din România a primit o amendă colosală chiar la final de an. De asemenea, a reușit să-i șocheze și pe oamenii legii. De ce a fost sancționată aceasta și cum i-a uimit de-a dreptul pe polițiștii de la rutieră? Cine se afla în mașină alături de tânără?

Amendă colosală pentru o șoferiță din România. Polițiștii au rămas șocați

O șoferință româncă a primit o amendă colosală în valoare de 34.000 de euro, aceasta fiind pedeapsa anului. Tânăra în vârstă de doar 22 de ani a fost sancționată de către oamenii legii pe o stradă din Danemarca. Presa daneză a scris că doi șoferi au fost amendați pe o stradă din Danemarca, dintre care unul era o româncă de 22 de ani, alături de un bărbat de aceeași naționalitate în vârstă de 32 de ani.

Jurnaliștii au specificat faptul că aceasta a mai fost amendată în urmă cu câteva luni și în altă țară europeană. Poliția daneză a oferit amenda totală de 255.000 DKK, 34.195 de euro, care a fost plătită a doua zi. Totul s-a petrecut după ce un camion românesc a fost oprit de poliția în cursul săptămânii trecute în cadrul unei inspecții a vehiculelor grele.

Taxa de drum a autoturismului nu era plătită, iar în continuare s-au constatat mai multe încălcări ale timpului de conducere, dar și alte deficiențe în transport. Se pare că cei doi români conduceau și fără cardul de șofer, lucru pe care l-au făcut în repetate rânduri. În consecință, aceștia au fost amendați cu 2.527 de euro și 8.552 de euro, alături de interdicții de conducere a camionului preț de șase luni, respectiv trei ani.

„Nu vom permite ca siguranța drumurilor daneze să fie compromisă”

„Amenda totală de peste 34.000 de euro arată că autoritățile iau în serios aceste probleme. Nu vom permite ca siguranța drumurilor daneze să fie compromisă de șoferi și companii de transport care încalcă regulile. Aceste camioane prezintă un risc ridicat dacă șoferului nu i s-a acordat odihna necesară, motiv pentru care continuăm să ne menținem presiunea de control în Danemarca de Est”, spune Henrik Fobian, purtătorul de cuvânt al poliției din Jutlandul, citat de tv2east.dk.

Amenda a fost plătită în totalitate în a doua zi, iar cei doi șoferi au cooperat cu autoritățile și au acceptat și semnat procesele verbale prin care acceptă faptul că pierd dreptul de condus în Danemarca. În urma cercetărilor, poliția a mai constatat faptul că aceiași indivizi au fost arestați în urmă cu câteva luni într-o altă țară europeană și au fost nevoiți să plătească aproximativ alți 7.000 de euro pentru încălcările similare cu cele precizate mai sus, arată observatornews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI