03 sept. 2022 | 11:02

Ce alimente să consumi, în funcție de zodie. Nativii care trebuie să elimine dulciurile din meniu

Horoscop
Ce alimente să consumi, în funcție de zodie. Nativii care trebuie să elimine dulciurile din meniu
Alimentele pe care trebuie sa le evite zodiile

Horoscopul este foarte important pentru pasionații de astrologie, care includ alimente în mediul zilnic în funcție de zodia lor. Mulți specialiști spun că recomandările legate de programele de slăbit (dietă plus antrenament) dau rezultate, dacă respecți indicațiile semnului tău zodiacal. Cine sunt nativii care nu trebuie să mai mănânce dulciuri.

Alimentația pentru zodii: Berbec

Persoanele Berbec sunt pline de energie și vor să facă multe lucruri într-un timp cât mai scurt. În unele domenii, această caracteristică s-ar putea să ajute, dar nu și pe plan alimentar. Nativii primului semn zodiacal din horoscop încep ușor o dietă, dar se așteaptă să vadă rezultate rapid, așa că abandonează în secunda doi. Pentru o siluetă armonioasă, include în alimentație pește, multe legume și sucuri naturale din fructe. Evită, în schimb, produsele de tip fast food și alea foarte sărate. Optează pentru fasole, roșii, banane, ceapă, măsline, spanac, broccoli, morcovi, castraveți, ridichi, varză, lapte, iaurt și brânză.

Meniu pentru zodia Taur

Taurii trebuie să evite consumul de dulciuri și alimente bogate în grăsimi. Ar fi bine ca meniul să includă multe fructe și legume bogate în vitamine (spanac, conopidă, sfeclă roșie, dovleac, ceapă, castraveți, ridichi, sparanghel).

Meniu pentru zodia Gemeni

Acest semn zodiacal obișnuiește să facă foamea, o alegere total greșită. Varianta sănătoasă sunt porțiile mici pe tot parcursul zilei, care să conțină legume gătite la aburi, nuci, migdale, usturoi, iaurt, portocale, pere.

Meniu pentru zodia Rac

Stai departe de alimentele care îți creează probleme digestive (dulciuri, condimente, grăsimi), dar mărește consumul de produse lactate, ouă, broccoli, conopidă, roșii, nuci, pește, banane, lămâi.

Meniu pentru zodia Leu

Sfatul astrologilor pentru Lei este să mănânce rețete făcute în casă, alimente bogate în calciu și vitamine (merele, portocalele sau piersicile). De asemenea, din meniul zilnic să nu lipsească nuci, migdale, cereale integrale, smochine, orez, ouă, spanac, broccoli, stafide și struguri.

Meniu pentru zodia Fecioară

Fecioarele se confruntă des cu probleme digestive, așa că o alimentație ușoară le-ar putea fi de folos: legume verzi, ovăz, brânză, banane, portocale, lămâi, iaurt și carne de vițel.

Meniu pentru zodia Balanță

Bea multă apă și sucuri naturale, ca să elimini toxinele din corp și pentru o mai bună funcționare a organismului. Te vei simți grozav cu un meniu bazat pe spanac, pește, carne de pui, roșii, morcovi, mazăre, migdale, mere, struguri și stafide.

Meniu pentru zodia Scorpion

Scorpionii sunt foarte pofticioși și cu greu pot rezista dulciurilor. Recomandările astrologilor sunt: conopidă, ceapă, roșii, sparanghel, ridichi, smochine, salată verde, castraveți, țelină, sfeclă roșie, citrice, banane, carne albă.

Meniu pentru zodia Săgetător

Pentru rezultate bune, mănâncă legume verzi, iaurt, pepene verde, portocale, papaya, cereale integrale, pește, ouă, cartofi, lactate, orez brun și soia.

Meniu pentru zodia Capricorn

Exclude alimentele nesănătoase și încearcă să te stresezi mai puțin. Din meniu nu trebuie să lipsească supele, ciupercile, fructele de mare, carnea albă, orezul, ouăle, varză, cartofii, lactatele, fructele citrice și alunele. În schimp, ferește-te de tot ce este picant și de pâinea albă.

Meniu pentru zodia Vărsător

Nativii Vărsător se înțeleg foarte bine cu orezul brun, fasolea, legumele verzi, peștele și cu fructele (citrice, mere, pere, smochine și curmale). Alte alimente necesare în dieta acestei zodii sunt ciupercile, varza și roșiile.

Citește și Horoscopul chinezesc pentru luna septembrie 2022. Luna Cocoșului de Pământ aduce schimbări uriașe în viața acestor zodii

Meniu pentru zodia Pești

Gătește zilnic cu alimente bogate în fier (ouă, carne, ficat, rinichi, fasole, spanac, cereale integrale și ceapă) și nu uita să mănânci mere, portocale, lămâi, struguri, piersici, stafide, prune și curmale. Evită cofeina și alcoolul.

Digisport.ro
Ce se întâmpla în locuința lui Ronaldo în timp ce el juca pentru Al-Nassr. Georgina a făcut totul public pe internet
Stirile PROTV
Ce au găsit cercetătorii sub „ghețarul Apocalipsei”. Indică un potențial dezastru pentru întreaga planetă
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
George Simion, probleme cu poliția. A fost implicată și soția sa, Ilinca
Spynews.ro
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Cine salvează UE și România de la dezastru. Expert: „S-au împușcat într-un picior și i-au tras și pe alții după ei”
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Laura Cosoi arată TOP la 42 de ani: decoleteu adânc, rochie mulată și transparentă și asta nu e tot. Are patru copii, dar i-a lăsat mască pe mulți cu silueta ei
Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Medana, replică tranșantă pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea! Ce spune artistul: „Suportă cu greu, săraca”
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu are un plan. Toți îl credeau la pământ
EVZ.ro
Lambada se externează după ce a devenit mamă pentru a treia oară. Cine îi este alături în aceste momente / PAPARAZZI
Spynews
Obligatoriu să înregistrați adresa de reședință! Se aplică din octombrie. Trebuie depusă dovada reședinței
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Mediaflux
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro