Horoscopul este foarte important pentru pasionații de astrologie, care includ alimente în mediul zilnic în funcție de zodia lor. Mulți specialiști spun că recomandările legate de programele de slăbit (dietă plus antrenament) dau rezultate, dacă respecți indicațiile semnului tău zodiacal. Cine sunt nativii care nu trebuie să mai mănânce dulciuri.
Persoanele Berbec sunt pline de energie și vor să facă multe lucruri într-un timp cât mai scurt. În unele domenii, această caracteristică s-ar putea să ajute, dar nu și pe plan alimentar. Nativii primului semn zodiacal din horoscop încep ușor o dietă, dar se așteaptă să vadă rezultate rapid, așa că abandonează în secunda doi. Pentru o siluetă armonioasă, include în alimentație pește, multe legume și sucuri naturale din fructe. Evită, în schimb, produsele de tip fast food și alea foarte sărate. Optează pentru fasole, roșii, banane, ceapă, măsline, spanac, broccoli, morcovi, castraveți, ridichi, varză, lapte, iaurt și brânză.
Taurii trebuie să evite consumul de dulciuri și alimente bogate în grăsimi. Ar fi bine ca meniul să includă multe fructe și legume bogate în vitamine (spanac, conopidă, sfeclă roșie, dovleac, ceapă, castraveți, ridichi, sparanghel).
Acest semn zodiacal obișnuiește să facă foamea, o alegere total greșită. Varianta sănătoasă sunt porțiile mici pe tot parcursul zilei, care să conțină legume gătite la aburi, nuci, migdale, usturoi, iaurt, portocale, pere.
Stai departe de alimentele care îți creează probleme digestive (dulciuri, condimente, grăsimi), dar mărește consumul de produse lactate, ouă, broccoli, conopidă, roșii, nuci, pește, banane, lămâi.
Sfatul astrologilor pentru Lei este să mănânce rețete făcute în casă, alimente bogate în calciu și vitamine (merele, portocalele sau piersicile). De asemenea, din meniul zilnic să nu lipsească nuci, migdale, cereale integrale, smochine, orez, ouă, spanac, broccoli, stafide și struguri.
Fecioarele se confruntă des cu probleme digestive, așa că o alimentație ușoară le-ar putea fi de folos: legume verzi, ovăz, brânză, banane, portocale, lămâi, iaurt și carne de vițel.
Bea multă apă și sucuri naturale, ca să elimini toxinele din corp și pentru o mai bună funcționare a organismului. Te vei simți grozav cu un meniu bazat pe spanac, pește, carne de pui, roșii, morcovi, mazăre, migdale, mere, struguri și stafide.
Scorpionii sunt foarte pofticioși și cu greu pot rezista dulciurilor. Recomandările astrologilor sunt: conopidă, ceapă, roșii, sparanghel, ridichi, smochine, salată verde, castraveți, țelină, sfeclă roșie, citrice, banane, carne albă.
Pentru rezultate bune, mănâncă legume verzi, iaurt, pepene verde, portocale, papaya, cereale integrale, pește, ouă, cartofi, lactate, orez brun și soia.
Exclude alimentele nesănătoase și încearcă să te stresezi mai puțin. Din meniu nu trebuie să lipsească supele, ciupercile, fructele de mare, carnea albă, orezul, ouăle, varză, cartofii, lactatele, fructele citrice și alunele. În schimp, ferește-te de tot ce este picant și de pâinea albă.
Nativii Vărsător se înțeleg foarte bine cu orezul brun, fasolea, legumele verzi, peștele și cu fructele (citrice, mere, pere, smochine și curmale). Alte alimente necesare în dieta acestei zodii sunt ciupercile, varza și roșiile.
Gătește zilnic cu alimente bogate în fier (ouă, carne, ficat, rinichi, fasole, spanac, cereale integrale și ceapă) și nu uita să mănânci mere, portocale, lămâi, struguri, piersici, stafide, prune și curmale. Evită cofeina și alcoolul.