01 sept. 2022 | 09:00

Horoscopul chinezesc pentru luna septembrie 2022. Luna Cocoșului de Pământ aduce schimbări uriașe în viața acestor zodii

Horoscop
Horoscopul chinezesc pentru luna septembrie 2022. Luna Cocoșului de Pământ aduce schimbări uriașe în viața acestor zodii
Horoscop chinezesc septembrie 2022. Cum vor decurge lucrurile pe plan sentimental, profesional, familial pentru aceste zodii.

Horoscop chinezesc septembrie 2022. Luna Cocoșului de Pământ aduce schimbări importante în viața zodiilor, atât de plan profesional, cât și pe plan familial. Pentru unii nativi, prima lună de toamnă va însemna mai multă organizare și afaceri mai bine puse la punct. Alții vor deveni mai responsabili. Iată o imagine de ansamblu asupra fiecărui semn zodiacal chinezesc.

Horoscop chinezesc septembrie 2022

Șoarece (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Șoarecele a fost întotdeauna bun la generarea de noi idei. Va fi în formă maximă, potrivit horoscopului chinezesc pentru luna septembrie 2022. Fie că este vorba despre locul de muncă, interese personale sau activități de familie, unele dintre ideile și sugestiile sale vor fi deosebit de apreciate.

Este ocazia Șoarecelui de a fi deschis cu oamenii din jur. Dacă își pot spori abilitățile și numărul de cunoștințe, trebuie să profite de ocaziile pe care astrele i le aduc în față. Va fi surprins cât de repede va beneficia de pe urma lor.

În ceea ce privește viața personală, septembrie va fi o lună excelentă pentru Șoarece. Va fi împletită cu momente plăcute petrecute alături de familie și prieteni. În cazul persoanelor singure, s-ar putea ca romantismul să bată la ușă.

Taur (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Taurul este tenace și are o voință fermă. În timp ce alții ar putea ceda sub presiune sau se pot simți frustrați când rezultatele întârzie să apară, Taurul continuă să muncească. În această lună, eforturile sale vor fi răsplătite. În ciuda îndoielilor celor din jur, planurile sale vor fi, în sfârșit, duse la capăt.

Mai mult decât atât, expertiza și abilitățile sale îi vor oferi ocazia de a-și demonstra valoarea. Taurul își va stabili, în prima lună de toamnă, noi țeluri. Septembrie va fi, totuși, costisitoare. Prin urmare, acești nativi ar trebui să fie atenți la felul în care cheltuie banii.

Din punct de vedere familial, Taurii vor avea interacțiuni frumoase cu membrii familiei lor. Pe plan romantic, pentru cei care nu sunt implicați într-o relație, va apărea o persoană interesantă în tablou.

Ce zodii trebuie să facă economii

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Deși bine intenționat, Tigrul va trebui să-și țină în frâu firea impulsivă, indică horoscopul chinezesc septembrie 2022. Nu este o lună pentru măsuri bruște. Nativii trebuie să se gândească foarte bine la consecințe, înainte de a lua anumite decizii. Trebuie, de asemenea, să țină cont de sfaturile primite din partea celor din jur.

În același timp, Tigrul trebuie să fie suficient de încrezător încât să își permită să jongleze cu noile idei care au prins rădăcină în mintea sa. Se recomandă ca acestea să fie discutate cu celelalte persoane și dezbătute. Sunt vremuri interesante pentru nativi, însă aceștia trebuie să acționeze cu prudență și reținere.

În ceea ce privește munca, în septembrie 2022 nu vor exista oportunități pentru a progresa. Însă mai târziu, în cursul anului, se vor deschide noi uși și pentru acești nativi. Tigrul trebuie să fie atent și la cheltuielile pe care le face și să fie conștient de situația reală în care se află.

Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Septembrie va fi o lună norocoasă pentru Iepure. Dacă are ideipe care vrea să le încerce, atunci ar trebui să le pună în practică. Fie că este vorba despre anumite cercetări, discuții sau informări despre anumite circumstanțe, nativii trebuie să le facă cunoscute persoanelor care depind de ele.

Luna septembrie rezervă surprize pentru Iepure. În această perioadă, se va bucura de sprijinul familiei și al prietenilor. Va avea parte de câteva întâlniri care îl vor ajuta să aibă o stare de spirit mai bună. În general, septembrie va fi o lună bună și constructivă pentru Iepure.

Cum va decurge prima lună de toamnă

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Deși are o personalitate prietenoasă și sociabilă, Dragonul va simți nevoia de a se regăsi pe sine. Nativii vor avea parte de momente deosebite și pline de semnificație alături de persoanele care le sunt dragi. Ar putea ca, în prima lună de toamnă, să călătorească și să se implice în activități interesante.

Dragostea și romantismul la Dragoni vor fi în plină ascensiune în septembrie 2022. Relațiile pe care le au deja nativii vor deveni mai profunde. Pentru persoanele care nu sunt căsătorite, ei bine, prima lună de toamnă aduce întâlniri interesante.

În ceea ce privește munca, Dragonul ar trebui să fie dispus să facă anumite sacrificii. În același timp, nativii trebuie să evite să se implice în prea multe proiecte. Este nevoie de atenție și vigilență. Ar fi recomandat, de asemenea, ca Dragonii să fie mai atenți la cheltuieli.

Șarpele (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Urmează o lună incitantă pentru Șarpe, care trebuie să își valorifice la maximum cunoștințele, expertiza și ideile. Prin promovarea propriilor sale talente, nativii din acest semn zodiacal chinezesc pot să aibă parte de progrese substanțiale. Este momentul potrivit pentru a avansa și pentru a prelua inițiativa, arată horoscopul chinezesc septembrie 2022.

Șarpele trebuie să fie atent la relațiile cu cei din jur în această perioadă. Deși pe alte planuri lucrurile merg bine pentru acești nativi, pe plan relațional s-ar putea să mai scârțâie. Ca și în cazul altor zodii, se recomandă ca în această perioadă Șarpele să fie atent la cheltuielile sale. Banii pe care îi pune deoparte acum îi vor fi de folos mai târziu, în cursul anului.

Pe plan social, familial și romantic, Șarpele va fi implicat în activități plăcute, potrivit horoscopului septembrie 2022.

Cine trebuie să fie atent la locul de muncă

Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Luna septembrie va fi o lună constructivă pentru Cal. Acești nativi își vor petrece mare parte din timp investind în interesele lor. În cele din urmă, vor fi foarte mulțumiți pentru efortul pe care l-au depus în această perioadă. Este bine să ceară și sfaturile prietenilor, care vor avea cele mai bune intenții.

În prima lună de toamnă, la locul de muncă, Calul va primi și un bonus. Fie că este vorba despre o mărire de salariu, fie că este vorba despre o funcție mai înaltă, septembrie setează o notă pozitivă din punct de vedere profesional pentru următoarea perioadă a anului, în cazul acestor nativi.

La finalul lunii septembrie 2022, Calul va avea parte de o surpriză plăcută din punct de vedere romantic, potrivit revistei online The Chinese Zodiac.

Capra (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capra va fi foarte norocoasă în luna septembrie 2022. Agenda sa cu activități se va umple rapid. Printre sarcinile importante pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit, această zodie știe exact cum să se și distreze. Și, cu siguranță, o va face!

Nativii vor avea și noroc la bani în prima lună de toamnă. Deși vor avea de făcut cheltuieli importante, Caprele vor reuși, cumva, să facă rost de suficiente fonduri și să ducă la capăt această lună fără să intre în datorii.

Deși pe plan personal toate par să meargă bine pentru Capră, din punct de vedere profesional s-ar putea să cam scârțâie. Este posibil ca acețti nativi să se încurce printre ideile colegilor de la muncă și să dea dovadă de o oarecare neglijență sau neatenție, care va conduce la subminarea perspectivelor lor.

Nativii care nu trebuie să lase garda jos

Maimuța (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Maimuța este foarte conștientă de toate provocările care îi stau în cale. Reușește, în schimb, să iasă cu bine din situațiile complicate. În special la locul de muncă, s-ar putea să apară zvonuri despre anumite schimbări și, posibil, despre noi oportunități, ceea ce ar înseamna mai multe șanse de a progresa, potrivit horoscopului chinezesc septembrie 2022.

Pentru a fi pe val pe toate planurile, Maimuța trebuie să învețe să mai lase de la sine în această perioadă. Prin crearea de contacte, prin prezentarea de idei, cu siguranță acești nativi vor reuși să impresioneze pe cine trebuie. Ar trebui, în schimb, să aibă grijă să se odihnească mai mult.

Cocoș (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Va fi o lună plăcută și constructivă pentru Cocoș, mai ales având în vedere că este foarte deschis la noi opotunități și noi idei. Persoanele din jurul lui vor rămâne surprinse de felul său de a fi și de modul în care vede lucrurile.

Viața personală a Cocoșului va fi ocupată, potrivit horoscopului pentru luna septembrie 2022. Deși se va bucura foarte mult de ea, trebuie să aibă grijă să nu fie prins cu garda jos. O remarcă nevinovată sau un comentariu sincer ar putea da naștere unui sentiment de jenă în familie. Prin urmare, nativii trebuie să fie foarte atenți la felul în care se exprimă.

Atenție la organizarea timpului!

Câine (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

În septembrie 2022, munca Câinelui va fi răsplătită așa cum trebuie. Perspectivele pentru următoarele luni de toamnă par foarte promițătoare. Nativii din acest semn zodiacal chinezesc trebuie să fie deschiși oportunităților și să aleagă ascultându-și rațiunea, potrivit horoscopului chinezesc septembrie 2022.

Unele persoane pe care le va întâlni vor avea o mare influență asupra deciziilor sale. Iar asta pentru că nativii vor fi cuceriți de calitățile lor. Este, totuși, o perioadă costisitoare pentru Câine. Ar trebui să fie mai atent la cât cheltuie pentru a ieși în oraș cu cunoștințele sale.

Pe plan sentimental, Câinele se va afla într-o formă excelentă în septembrie 2022. Mai ales că se va implica în activități recreative cu persoanele apropiate și familia. Orice sfat pe care îl primește ar trebui să fie ascultat.

Porc (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Porcul este perspicace și, pe parcursul lunii, va simți că vrea să facă schimbări în privința locului de muncă. S-ar putea să simtă că activitățile pe care le desfășoară nu decurg chiar atât de bine pe cât și-ar fi dorit. S-ar putea să simtă că, de fapt, nu se ocupă cu ceea ce i-ar fi plăcut.

orcul va trebui să rămână vigilent și să nu facă nimic care să îi submineze poziția actuală, indică horoscopul chinezesc septembrie 2022. Până la jumătatea lunii, situațiile se vor clarifica și îndoielile vor dispărea. Însă este o perioadă în care nativii trebuie să fie foarte atenți.

Porcul va avea și el multe lucruri de făcut, dar, pentru a nu plonja în prea multe direcții, ar trebui să-și planifice cu grijă activitățile și responsabilitățile. Cu o bună organizare, se poate bucura și de momente splendide alături de familie, prieteni și, în unele cazuri, admiratori!

PlaySport
Reacția superbei fotbaliste când un suporter i-a cerut tricoul! Povestea celei mai frumoase jucătoare din lume
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Marea Britanie vrea să le dea ucrainenilor DragonFire, arma laser care va schimba „fundamental” războiul
Cancan.ro
Scandal uriaș la vârful lumii interlope din București. Soția unui mafiot celebru, filmată pe ascuns de șoferul milionarului
GSP.ro
Cosmin Olăroiu, la capătul puterilor în Emiratele Arabe Unite: „M-am săturat!”
Stirile PROTV
Veste extraordinară pentru Cherecheș. Ce au decis judecătorii, deși fostul primar a fugit pentru a scăpa de pedeapsă
Romania TV
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Nebunie totală, avem numele!
Capital.ro
Șoferii cu CATEGORIA B care sunt obligați să-şi schimbe PERMISUL. Legea nu le dă altfel voie pe șosele
EVZ.ro
Filmul de pe Netflix care i-a captivat pe cinefili. Suspans și mister
Adevarul
Legende pescărești cu monștri marini pescuiți la Sfântu Gheorghe: „A prins un morun de 675 de kilograme, din pântecele căruia a scos 145 de kilograme de caviar“ VIDEO
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
REPORTAJ pe holurile Spitalului Sf. Pantelimon, unde se anchetează decesele suspecte ale 17 oameni. „La ATI e scandal în fiecare an, se mănâncă între ei”
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce se întâmplă când apeși tasta 6 la bancomat. Secretul pe care puțini îl știu
Redactia.ro
Ilie Năstase a spus cine este cea mai frumoasă femeie din lume! ”Vorbesc serios”
Digisport.ro
Cine este actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
FOTO "Camera neagră" a fost găsită în Pompei. Imagini din încăperea descrisă ca fiind cea mai uimitoare descoperire făcută vreodată
Digi24
Pușcăriașii reveniți de pe front au îngrozit Rusia. O profesoară premiată de Kremlin, ucisă cu toporul de un deținut grațiat de Putin
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Instagram anunță schimbări la fotografiile publicate de utilizatori
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
Se dă lege în România. Va fi obligatoriu pentru București. Au anunțat azi, 12 aprilie
Capital.ro
Mierea încălzită este, într-adevăr, toxică sau nu? Ce se întâmplă dacă o încălzim la temperatura ceaiului
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
Se dau SALARII de 4.800 de lei lunar. CUM îi poți OBȚINE
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O mai știi pe Tatiana Final Boss? Cum arată tânăra celebră pe TikTok, după ce a slăbit radical
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro