Ce afacere de zeci de mii de euro a făcut Jador. Chiar cu un politician

Ce afacere de zeci de mii de euro a făcut Jador. Chiar cu un politician
Ce afacere de zeci de mii de euro a făcut Jador. Chiar cu un politician

O dezvăluire incredibilă a fost făcută de Jador, aproape fără voia sa. Acesta a contribuit la bunăstarea unuia dintre candidații la primăria comunei Ștefăneștii de Jos, în județul Ilfov.

Ce afacere de zeci de mii de euro a făcut Jador

Astfel că recent, Jador a achiziționat un teren în această localitate, acolo unde vrea să-și construiască o casă și unde vecin îi va fi nimeni altul decât Adrian Minune. Dar cel care i-a vândut terenul în schimbul a câteva zeci de mii de euro nu este numai un simplu afacerist, ba chiar și unul dintre candidații la algerile locale care vor avea loc pe data de 27 septembrie 2020.

Iar dezvăluirea a fost făcută de Jador fără să vrea. Acesta a sunat la cabinetul notarial la care s-a perfectat tranzacția ca să întrebe de ce nu a fost emisă intabularea. Deoarece angajata notariatului nu păre că-și mai amintește de el ca și client, acesta a început să dea detalii despre vânzător. Și așa a ajuns să-i dezvăluie femeii că cel care i-a vândut terenul ”vrea să fie primar”. Dar din fericire, Jador s-a oprit la timp, iar numele vânzătorului a rămas secret. Și nu pentru că acel candidat ar avea ceva anume de ascuns, ci doar că, la prima vedere, nciunul dintre cei acre se luptă pentru scaunul de primar la Ștefănești nu apare în declarația de avere ca mare proprietar de terenuri.

Toată această discuție a fost însă înregistrată și dată pe post de Antena Stars, acolo unde el are un reality-show. Iată, mai departe, cum s-a desfășurat discuția dintre Jador și angajata notariatului.

Discuția dintre Jador și angajata notariatului

”Angajată: Birou Notarial, bună ziua.

Jador: Sărut mâna, Dumitrache Remus mă numesc, am fost acum vreo lună la dumneavoastră, am semnat niște acte cu un pământ și nu mi-a venit intabularea. Puteți să-mi spuneți de ce?

Angajată: Sigur nu v-a venit sau atunci nu venise pentru că ați sunat prea devreme sau ceva?

Jador: A trecut o lună de zile deja, aproximativ…

Angajată: Trebuie să mă uit și eu pe mapă… În ce localitate, vă rog?

Jador: Din Ștefănești de Jos, dar cred că mă știi… Ești din birou, de acolo, de la notar?

Angajată: Da, dar nu mai țin mine, dacă am discutat cu dumneavoastră, pentru că discut cu foarte mulți clienți. Imediat mă uit, da?

Jador: Am înțeles că băiatul care mi-a vândut terenul a fost colegul dumneavoastră sau ceva de genul ăsta, sau… nu știu dacă vorbesc cu ”tine”.

Angajată: Ăăăăă…. spuneți-mi numele, că nu…

Jador: Nu știu, știu că vrea să fie primar la Ștefănești….

Angajată: Imediat!…

Jador: Nu mai contează, dacă a venit intabularea, e bine.  ”, a fost discuția dintre Jador și angajata biroului notarial.