Ce afacere de succes are Cătălin Rizea, soțul Addei. Așa aduce bani frumoși în familie

Ce afacere de succes are Cătălin Rizea, soțul Addei. Așa aduce bani frumoși în familie
Ce afacere de succes are Catalin Rizea, sotul Addei

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai solide și unite cupluri din showbizul românesc. Soțul artistei a devenit cunoscut publicului larg atunci când a participat alături de partenera lui de viață la Asia Express, unde publicul a îndrăgit dinamica lor de cuplu. Cu se ocupă, de fapt, Cătălin Rizea. Ce afacere are soțul cântăreței.

Din ce câștigă bani Cătălin Rizea, soțul artistei Adda

Cătălin Rizea a devenit, rapid, preferatul publicului din România, după ce a participat alături de soția lui Adda la diverse emisiuni TV, printre care amintim Asia Express, Chefi la Cuțite și Poftiți pe la noi.

În ultima vreme, soțul Addei a fost mereu prezent în lumina reflectoarelor, susținând-o pe artistă în toate proiectele sale, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă, de fapt, Cătălin Rizea.

Bărbatul este managerul și impresarul faimoasei soliste. Mai mult de atât, fostul concurent de la Chefi la Cuțite conduce studioul de înregistrări Baladda Records, alături de soția lui Adda.

Afacerile din domeniul muzical le-au adus un succes răsunător și sume frumoase în conturile bancare. Cătălin Rizea este un tată model, soț devotat și cel mai mare susținător al Addei, pe care o iubește mai presus de orice.

,,L-am cunoscut la sfârșitul lui iulie 2014. Eram semi-beată. (…) Eu, semi-amețită, pe caterincă, l-am văzut pe unul dintre crai că se holba la moaca mea sărutată pasional de camion. Da’ stați liniștiți, că freza lui era în perfectă armonie cu mecla mea.

Mi-a spus că îl cheamă Cătălin. (…) Nu mă gândeam niciodată că o să fim împreună, era un bărbat mișto, avea corpul bine lucrat, avea pătrățele, și eu arătam bine, eram o schiloadă.”, povestea celebra artistă Adda, acum mai mult timp, în cadrul unui interviu.

Adda și soțul ei Cătălin au un băiețel pe nume Alexandru

Adda și partenerul ei de viață sunt împreună de mulți ani, iar fructul iubirii lor este micuțul Alexandru, fiul lor de 6 ani. Cătălin Rizea a cerut-o în căsătorie pe artistă, de Paște, în mijlocul câmpului, în timp ce mergeau cu mașina spre bunicii Addei.

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi, tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos».

Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, își amintea Adda, în urmă cu ceva timp.

Cătălin Rizea și Adda formează o echipă imbatabilă, atât pe plan personal, cât și în domeniul profesional în care activează celebra cântăreață.