Ce accident grav a avut Oana Roman în vacanță. A fost cusută

Ce accident grav a avut Oana Roman în vacanță. A fost cusută
Oana Roman, accident în vacanță

Mari emoții pentru fanii Oanei Roman! Vedeta le-a mărturisit că a avut parte de un accident chiar în timpul vacanței mult dorite alături de fiica sa. Ce s-a întâmplat cu fosta prezentatoare de televiziune și cum se simte acum?

Oana Roman, accident în vacanță. Ce a pățit vedeta?

Oana Roman face ce face și e urmărită de ghinion exact când îi este lumea mai dragă. Pentru a scăpa de toate problemele din țară, aceasta și-a luat fiica și o prietenă și au plecat departe de meleaguri pentru a se relaxa.

Iată că tocmai în ultima zi petrecută în Egipt s-a ivit o amintire mai urâțică pentru vedetă. Oana și Vica Blochina și-au luat copiii și au părăsit țara, după ce planurile s-au schimbat în urma refuzului lui Marius Elisei de a le acompania.

Vedeta de la „Mămici de pitici cu lipisi” s-a trezit într-o ipostază în care nu mai fusese, așa că a apelat la un alt plan. Toate bune și frumoase până în ultima zi a aventurii, când fosta moderatoare a călcat într-o piatră destul de ascuțită din apele mării.

Tăiatura a fost gravă, fiind necesară intervenția medicului care a cusut-o pe aceasta. Oana i-a înștiințat pe fani în privința episodului mai puțin plăcut care abia se petrecuse și chiar le-a arătat piciorul bandajat.

„Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”

Femeia a mărturisit că a avut dureri groaznică, cu toate că a fost anesteziată local pentru intervenție. „Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă.

Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman pe story,

Chiar cu câteva ore înainte de incident, șatena le mărturisea internauților că se simte foarte bine în vacanță și că timpul a trecut prea repede: „Mi se pare că am venit ieri. Foarte repede trece timpul. (…) Aș putea sta așa zile întregi.”

Cea care avea, însă, așteptări mai mari a fost Vica Blochina, care a mărturisit că s-a plictisit după cele 7 zile petrecute în Egipt. Astfel, fosta balerină a decis să se întoarcă în țară în aceeași zi cu Oana, cu toate că plănuiese să stea 14 zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI