Ultimul mesaj postat de Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu. A sperat până în ultima clipă că tatăl ei se va întoarce sănătos acasă

Ultimul mesaj postat de Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu. A sperat până în ultima clipă că tatăl ei se va întoarce sănătos acasă
Ultimul mesaj postat de fiica lui Ion Dichiseanu pe facebook

Marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață în după-amiaza acestei zile, în jurul orei 15:00, la spitalul Floreasca, acolo unde se afla internat de câteva luni.

Ultimul mesaj postat de Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu avea vârsta de 87 de ani și a ajuns la spital din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Fiica actorului, Ioana Dichiseanu, a postat un mesaj pe facebook, în data de 15 mai, în care își exprima dorința ca tatăl ei să se întoarcă sănătos acasă.

”Intre Anastasia si tata este o legatura speciala. Se iubesc, se inteleg… In aceasta poza, Anastasia implinea trei anisori. Tata mi-a spus ca isi doreste sa o tina de manuta pe „primavara sufletului sau” in drum spre scoala. In aceasta seara la ora 22:00 , daca vreti sa ne unim gandurile si rugaciunile pentru ca tata sa vina curand si sanatos acasa si sa i se indeplineasca dorinta”, scria Ioana Dichiseanu pe Facebook, în data de 15 mai 2021.

Tot ea a vorbit și cu fanii de pe Facebook și spunea că tatăl ei este în continuare în spital și că nu este deloc ușor prin ce a trecut. Tot ea a fost întrebată dacă starea de sănătate avea legătură cu covidul și Ioana a răspuns scurt: ”Nu covid. E poveste lungă. Dar ne rugăm să vină sănătos acasă”, spunea aceasta la data de 15 mai.

”Ion Dichiseanu era un domn autentic”

De menționat este că Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, era internat de peste trei luni la Spitalul Floreasca din București, iar potrivit unor surse, avea o infecție cu o bacterie periculoasă.

”Era un om care muncea foarte mult. Era un nobil. Sunt cu sufletul alături de Ioana și de Simona. Ion Dichiseanu era un domn autentic”, a spus Alexandra Velniciuc, invitată în platoul lui Cătălin Măruță.

Fiica artistului, Ioana Dichiseanu, spunea de curând, la Antena 3, că erorile unor medici ar fi condus la înrăutățirea stării de sănătate a tatălui său.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent, iar mai apoi să mergem la un mare profesor (…) aș vrea să nu las lucrurile așa”, spunea Ioana Dichiseanu, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI