Ce a spus Zanni despre participarea lui Alex Velea la Survivor România: „Nu s-ar descurca”

Ce a spus Zanni despre participarea lui Alex Velea la Survivor România: „Nu s-ar descurca”
De ce crede ca Alex Velea nu s-ar descurca in jungla

Zanni a fost marele câștigător al ultimului sezon Survivor. Protejatul lui Alex Velea a demonstrat că are abilități de supraviețuitor și a făcut față probelor fizice, dar și condițiilor din junglă. Zanni nu a avut deloc un parcurs ușor în Republica Dominicană. A avut multe momente în care a clacat sau s-a aflat în conflicte cu alți concurenți. Cu toate acestea, el a avut forța fizică și puterea psihică de a rezista provocărilor, motiv pentru care a plecat acasă cu marele premiu.

Zanni, despre experiența la Survivor

Acum, Zanni va prezenta emisiunea online Survivor: Extrashow, unde va comenta prestația concurenților și va avea alături invitați. Emisiunea se poate vedea pe Voyo, platforma online a Pro Tv.

Fostul câștigător al competiției a vorbit, într-un interviu, despre noul sezon și despre cum crede că se vor descurca Faimoșii și Războinicii.

El a fost întrebat dacă Faimoșii vor deveni în scurt timp dușmani, odată cu ajungerea în Dominicană.

„E mult spus dușmani, dar sunt sigur că nu vor înțelege cu ușurință că formatul emisiunii este de așa natură încât să vrei să rămâi TU ultimul.

TU te pui pe primul loc. TU. Nu altcineva. Prietenia asta și „Hai să fim o echipă” este doar o iluzie și, mai exact, este doar o mască pe care mulți o poartă, crezând că este greșit să-ți asumi faptul că îți dorești să rămâi tu ultimul, ceea ce înseamnă că vrei să-i elimini pe toți, chiar și pe cei din echipa ta.

Dorința asta este esențială pentru ultimul rămas, iar dorința asta, cel mai probabil, fără să vrei, elimină orice sentiment de prietenie”, a spus el.

De ce n-ar rezista Alex Velea în junglă

Cât despre felul în care îi schimbă pe concurenți experiența în junglă, Zanni a spus că timpul petrecut acolo poate fi atât benefic, cât și dăunător.

„Schimbarea nu este garantată, experiența fiind benefică doar pentru cei conștienți. De altfel, experiența poate să fie și dăunătoare, nu doar benefică”.

El a mai spus că Alex Velea nu s-ar descurca în junglă, iar asta pentru că nu crede că ar putea petrece atât de mult timp departe de familie.

„Nu cred că s-ar descurca, pentru că nu cred că ar putea sta atât de mult timp departe de familie”, a spus fostul Faimos.

El a mai spus că nu are remușcări cu privire la trecutul său și că a făcut tot ce i-a stat în putere în fiecare moment, învățând lucrurile pe care nu le-a știut.