Ce a spus Roxana Ghiță despre Mellina. Adevărul din interiorul Survivor România

Ce a spus Roxana Ghiță despre Mellina. Adevărul din interiorul Survivor România
Ce a spus Roxana Ghiță despre Mellina. Adevărul din interiorul Survivor România

Ziua și scandalul la Survivor România. Deși a părăsit competiția din Republica Dominicană acum ceva timp, Roxana Ghiță de la Războinici face dezvăluiri incredibile despre foștii săi colegi. Pe cine l-a făcut toxic și ce părere are despre Mellina.

Ce a spus Roxana Ghiță despre Mellina

Cu toții știm că Mellina este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România, având cel mai bun procentaj pe parte feminină din echipa Războinicilor. Deși este una dintre cele mai îndrăgite concurente din jungla dominicană, anumiți foști co-echipieri nu au cuvinte de laudă la adresa brunetei. Recent, Roxana Ghiță, fostă Războinică, a criticat-o dur pe cea alături de care a împărțit echipa la Survivor România.

Roșcata urmărește, în continuare, emisiunea care se desfășoară în Republica Dominicani și a făcut scurte caracterizări pentru toți concurenții de la Survivor România, Războinici și Faimoși deopotrivă. Dacă despre Sebastian Chitoșcă a spus că este „papagalul lui Jador” și despre colegul său Sorin a declarat că este o persoană toxică, Roxana Ghiță susține că Mellina este o fată falsă, care se comportă diferit cu toată lumea atunci când nu este surprinsă de camerele de luat vederi.

„Mellina este o persoana departe de a fi sincera. Cand ajung camerele pe ea, se schimba. Vrea sa aiba o atitudine pozitiva, ar fi ok daca era asa si in realitate. Ea nu e asa in realitate. Lumea simte daca nu esti sincer. E rautacioasa si falsa.”, a declarat Roxana Ghiță despre fosta ei colegă de echipă de la Survivor România.

Sindy o demască pe Mellina

Se pare că Roxana Ghiță nu este singura care are ceva de spus împotriva Mellinei. O altă Războinică aruncă atacuri dure la adresa celei mai bune sportive din echipa albastră. Deși părea a fi cea mai timidă și tăcută dintre concurenți, Sindy de la Războinici s-a temut ca Mellina să nu o voteze spre eliminare, în cadrul ultimului Consiliu de la Survivor România, cel în care Musty a fost nevoit să părăsească show-ul.

„Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată. Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i le ia locul. Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, a spus Sindy înainte de ultimul Consiliu de la Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI