Ce a spus Ramona Olaru despre cele 3 vedete de la Neatza după ce i-a văzut dezbrăcați: ‘Îți plouă în gură’

Ce a spus Ramona Olaru despre cele 3 vedete de la Neatza după ce i-a văzut dezbrăcați: ‘Îți plouă în gură’
Care este părerea Ramonei Olaru despre colegii de la Neatza?

Ramona Olaru a vorbit foarte transparent pentru prima oară despre colegii săi de platou. Cum i-a descris pe cei cu care-și petrece diminețile? Ce părere are despre Florin Ristei, Dani Oțil și Răzvan Simion?

Ramona Olaru, părere sinceră despre colegii de la Neatza

Emisiunea de ieri a adus ca de obicei zâmbete pe fețele telespectatorilor care abia așteptau să înceapă bine dimineața. Platoul e mai plin în noul sezon pentru că Florin Ristei s-a alăturat echipei deja știute.

Se pare că acesta se înțelege de minune cu moderatorii principali ai emisiunii și asistenta de televiziune care reușește zilnic să amuze pe toată lumea. Cea din urmă a fost întrebată de către Loredana Groza dacă și-a văzut până acum vreunul din colegi dezbrăcați, ulterior i-a descris pe fiecare în parte.

Tânăra nu i-a scos deloc din laude pe matinali. „Răzvan arată foarte bine, Dani e musculos, merge la sală mereu, se văd bine mușchiii. Florin are un tonus de-ți plouă în gură”, a spus aceasta în stilul caracteristic. Ramona e foarte plăcută de mulți români când vine vorba de aparițiile pe micile ecrane, dar și de postările de pe rețelele de socializare.

Din păcate, îi cam ține în suspans pe fani în ceea ce privește viața amoroasă, care a fost învăluită de nesiguranță în ultima perioadă. Deși mulți se așteptau ca relația cu Cuza de la Noaptea Târziu să fie exact de ceea ce are nevoie, nu a fost așa, pentru că despărțirile și împărările pe bandă rulantă au luat locul liniștii.

De ce a divorțat? „A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp”

„Bogdan s-a mutat de acasă de două luni. Ei sunt despărțiti de două luni, adică cu mult timp înainte ca acel articol denigrator să apară în presă. Decizia de divorț chiar nu are absolut nicio legătură cu asta! Ramona este bine în prezent. S-a obișnuit cu ideea. Știe că a făcut tot ce ținea de ea pentru a-și salva căsnicia și este împăcată cu situația. Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”
Surse din anturajul Ramonei Olaru (Sursa: unica.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI