Flavia Mihășan, din nou gravidă. Primele imagini și reacția fostei asistente de la Neatza

Flavia Mihășan, din nou gravidă. Primele imagini și reacția fostei asistente de la Neatza
Fosta asistentă de la ”Neatza” așteaptă al doilea copil

De când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, Flavia Mihășan este extrem de fericită. Frumoasa blondină a plănuit să devină mamă din nou, deoarece a vrut un frățior sau o surioară pentru fiul ei Carol, în vârstă de un anișor.

Flavia Mihășan este din nou gravidă

Fosta asistentă de la ”Neatza” a intrat deja în semestrul doi al sarcinii, fiind acum în 15 săptămâni. În ciuda faptului că la început a avut câteva mici neplăceri specifice sarcinii, precum insomnia și grețurile, Flavia se simte acum foarte bine.

Vedeta abia așteaptă să își strângă în brațe cel de-al doilea copil. Flavia Mihășan și iubitul ei nu știu încă sexul bebelușului, însă sunt foarte nerăbdători să-l afle. Cert este faptul că, frumoasa dansatoare se simte foarte bine și are chiar și momente în care ”uită” că este însărcinată și aleargă după fiul ei.

Între Carol și cel de-al doilea copil va fi o diferență de aproximativ doi ani

Fosta asistentă dela ”Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că a plănuit ca diferența dintre copii săi să fie una mică, precizând faptul că, atât ea, cât și partenerul ei Marius Moldovan au frați, de care sunt foarte apropiați. Așadar, între fiul său și copilul care urmează să se nască va fi o diferență de aproximativ doi ani.

”Da, exact ăsta a fost planul. Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut.

Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a dezvăluit Flavia într-un interviu pentru revista VIVA!.

Sarcina Flaviei nu este una coplicată

Frumoasa blondină nu se poate plânge de o sarcină complicată, deși, spre deosebire de prima a avut câteva stări de greață. Cu toate acestea Flavia Mihășan se simte minunat.

”Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e.

Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva,  am  avut  și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea”, a mai spus Flavia, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe