Ce a spus mama lui Ștefan Ciuculescu despre concurentul de la Survivor România. Nu se aștepta nimeni la asta

Ce a spus mama lui Ștefan Ciuculescu despre concurentul de la Survivor România. Nu se aștepta nimeni la asta
Ce a spus mama lui Ștefan Ciuculescu despre concurentul de la Survivor România. Nu se aștepta nimeni la asta

Mama lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor a făcut declarații surprinzătoare despre parcursul fiului său în competiție.

Ce a spus mama lui Ștefan Ciuculescu despre concurentul de la Survivor România

Alina Ciuculescu a vorbit despre strategiile dintre Faimoși, dar și despre conflictul interminabil din echipa roșie. Ea a spus că disputa dintre Sebastian, Zanni și Ștefan este normală și că fiecare se manifestă în propriul stil.

În plus, mai spune femeia, faptul că a ieșit de atâtea ori favoritul publicului i-a făcut pe ceilalți să simtă presiune.

„După primele 10 zile încep certurile. Mie mi se par lucruri normale.

Orice sportiv de performanță este vulcanic. Sunt sporturi și sporturi, dacă nu ai o personalitate, nu poți să faci sport de performanță. La un moment dat explodezi. Este normal și la Sebastian și la Zanni și la Ștefan. Fiecare se manifestă în felul lui. 

Fiind de atâtea săptămâni favorit, ceilalți simt presiune, dar nu sunt în pielea lor. Le este puțin frică unuia de celălalt.

Sunt câteva strategii pe care ei le fac. Ei au fost împărțiți, dar sportivii care au caracter, personalitate, niciunul dintre ei nu s-au înșelat în privința celuilalt. A confirmat și Moroșanu. Nu aș vrea să le dau dreptate, dar au perfectă dreptate”, a spus Alina Ciuculescu pentru wowbiz.ro.

Ce a spus mama lui Ștefan despre conflictul fiului ei cu Zanni

Mama Faimosului a vorbit despre faptul că Zanni și Ștefan se aseamănă foarte bine din punct de vedere al caracterului. Totuși, mărturisește Alina Ciuculescu, avantajul lui Zanni este că se află în competiție de la început.

 „Și Zanni și Ștefan au caractere asemănătoare. Niciunul nu e mai breaz. Zanni are avantajul că e acolo de la început, iar Ștefan dezavantajul că a intrat mai târziu.

Sunt doi masculi alfa. În momentul în care turma ar trebui condusă de trei masculi alfa, începe lupta pentru supremație. La Ștefan cred că e vorba despre a ajunge cât mai departe. Zanni este foarte asumat. Asta îmi place de mor.

E number one. Cred că lui Ștefan nu i-a convenit un lucru, asta e clar, modul în care Zanni a vorbit cu Elena, nu poți să vorbești cu o femeie așa, indiferent ce ți-a făcut acea femeie (…) Eu dacă mi-aș face o alianță și cred că așa ar face și Ștefan, noi suntem oameni de cuvânt, nu aș renunța la alianță, aș face orice ca să meargă bine.

Probabil asta urmăresc și ei. Cred că toți așteaptă să ajungă la individuale, să răsufle ușurați și să își vadă de drumul lor. ”, a adăugat Alina Ciuculescu.

Alina Ciuculescu, despre Ștefan de la Survivor: „Nu cred că va rezista până la final”

În plus, spune ea, nici măcar nu a apucat să își ia rămas bun de la fiul ei, iar decizia de a pleca la Survivor a luat-o prin surprindere.

„ Să fiu sinceră, la noi a fost o surpiză când a plecat Ștefan.

A fost pe repede înainte. Eu eram la campionat, m-a sunat și mi-a zis că merge la Survivor. Nici nu ne-am întâlnit, deci nu știu dacă a plecat cu anumite așteptări, unde ar fi vrut să se situeze”, a declarat mama Faimosului.

Mai mult, femeia a spus extrem de sincer că nu crede că fiul ei va rezista până la finalul emisiunii. Ea este convinsă că va fi votat săptămâna aceasta de către Zanni.

„Sincer, nu cred că va rezista până la final. Îmi doresc din toată inima să ajungă în primii patru. Sunt mulțumită să ajungă în semifinale, dar săptămâna asta e de foc pentru el.

Cred că săptămâna asta va fi nominalizat de Zanni, pentru că va ieși din nou favoritul publicului. Sper să treacă de săptămâna asta și să apuce săptămâna viitoare ”, a mai spus mama Faimosului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI