Ce a spus Larisa Drăgulescu despre iubita lui Marian Drăgulescu. Surpriză mare: reacția neașteptată a fostei soții

Ce a spus Larisa Drăgulescu despre iubita lui Marian Drăgulescu. Surpriză mare: reacția neașteptată a fostei soții
Larisa Drăgulescu și-a spus părerea! Ce crede despre iubita lui Marian Drăgulescu

Larisa și Marian Drăgulescu au avut o relație plină de certuri și scandaluri, dar cei doi au îngropat securea războiului de dragul copiilor pe care îi au împreună. Ba chiar, se pare că fosta soție a celebrului sportiv chiar a cunoscut-o pe noua iubită!

Ce părere are Larisa Drăgulescu despre partenera noului soț. Femeia a spus totul

Larisa și Marian Drăgulescu au acum o relație frumoasă de prietenie și se implică în creșterea copiilor pe care îi au împreună. Cei doi au trecut peste neînțelegerile din trecut și sunt extrem de apropiați, astfel încât sportivul a decis să îi facă fostei soții cunoștință cu noua parteneră.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca foștii soți să aibă o relație atât de bună în prezent, ei fiind urmăriți de numeroase controverse pe parcursul relației amoroase. Marian Drăgulescu și-a refăcut viața și iubește din nou, iar fosta soție, Larisa, a putut să o cunoască pe noua iubită la un eveniment de familie.

Ba chiar, Larisa a dezvăluit că femeia ce se află acum la brațul fostului ei partener i-a făcut o impresie foarte bună. Fosta soție a sportivului a explicat că aceasta este calmă, ba chiar nu a intervenit în nicio discuție dintre ea și Marian Drăgulescu referitoare la copiii pe care îi au împreună.

Întâlnire de gradul 0. Cum se înțelege Larisa Drăgulescu cu noua iubită a fostului soț, Marian Drăgulescu

De asemenea, se pare că Marian Drăgulescu s-a schimbat radical de când a cunoscut-o pe noua iubită. Larisa a explicat că sportivul aduce cadouri și este mult mai atent cu micuții săi, detalii pe care nu le observa la el în trecut, însă noua poveste de iubire i-a schimbat comportamentul în bine.

„Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. (…) Mi-a făcut o părere foarte bună.

Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian. Foarte ok din toate punctele de vedere.

Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii.

Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri.”, a povestit Larisa Drăgulescu despre noua parteneră a fostului soț, Marian Drăgulescu, la Antena Stars.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI