Andreea Antonescu, replică acidă pentru Iulia Albu. E clar, cele două nu vor fi niciodată prietene

Andreea Antonescu, replică acidă pentru Iulia Albu. E clar, cele două nu vor fi niciodată prietene
Andreea Antonescu, replica acida pentru Iulia Albu

E clar, cele două nu vor fi niciodată prietene! Andreea Antonescu i-a dat replica Iuliei Albu, după ce fosta jurată de la Bravo, ai stil! i-a criticat ținuta și apariția. Fosta soție a lui Mihai Albu ar fi ironizat accidentarea artistei de la Survivor România, lucru care a deranjat-o pe fosta Faimoasă. Ce spune Andreea Antonescu în apărarea ei.

Andreea Antonescu, replică acidă pentru Iulia Albu

Scandalul dintre Iulia Albu și Andreea Antonescu. Zilele trecute, fosta soție a lui Mihai Albu a criticat vestimentația artistei din trupa Andre, motiv pentru care frumoasa șatenă nu a putut sta cu brațele încrucișate.

„Aici este domnișoara Antonescu, doamna Antonescu. Nu am putut să mă abțin să nu o comentez astăzi. Ea suferă de sindromul degețica, nu știu, are ceva la deget. (…) La degetul mare de la mâna dreaptă, vezi, s-a întâmplat ceva! Este ceva în neregulă acolo.

Dacă tot trebuie să vă puneți în fața unor flori pe un scaun, de ce nu alegeți un scaun mai frumos? Ce este această expunere în larg, crăcănare? Nu îi înțeleg logica.”, a zis Iulia Albu despre artista Andreea Antonescu

Ce a pățit, de fapt, Andreea Antonescu la deget

Andreea Antonescu le-a explicat tuturor ce a pățit, de fapt, la deget și cum s-a accidentat la Survivor România. Cântăreața a aruncat câteva săgeți în direcția fostei jurate de la Bravo, ai stil!

„Umblă vorba în vânt, în sat că nu aș știi să folosesc Photoshop-ul. Așa este. Nu l-am folosit vreodată, dar atenție a nu se confunda Photoshop-ul cu Survivor România. Acestea sunt sechelele cu care eu am rămas.

Am pretenția să fim profesioniști până la capăt nu să aruncăm cu niște afirmații despre un om fără a cunoaște adevărul, iar ca sfat pentru viitor… haideți să aprofundăm puțin subiectul înainte de a ne da cu părerea doar de dragul show-ului sau a cancanului”, a mărturisit fosta Faimoasă de la Survivor România.

Cum a taxat-o Cătălin Măruță pe Iulia Albu

Momentul nu i-a scăpat nici lui Cătălin Măruță, care a criticat-o fin pe invitata lui, după remarca acesteia la adresa Andreei Antonescu. Prezentatorul de la PRO TV a făcut o comparație între fotografiile Andreei și ținuta pe care Iulia Albu a ales să o poarte în emisiune.

Răspunsul criticului de modă a fost unul pe măsura așteptărilor fanilor săi:

Cătălin Măruță: Care este diferența între tine, Iulia albu, care vii cu rochia tăiată până sus de tot, pe ambele parți, și Andreea Antonescu, care stă crăcănată pe scaun?

Iulia Albu: Eu sunt Iulia Albu, ea se crede Sharon Stone. Eu așa am fost tot timpul. (…) Atunci când ești Sharon Stone, poți să stai pe orice. Când ești Andreea Antonescu poți să stai și tu pe orice, dar nu înseamnă că o să arăți bine pe orice!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI