Ce a spus Iulia Albu despre actualul iubit. Mihai Albu sigur se va supăra

Ce a spus Iulia Albu despre actualul iubit. Mihai Albu sigur se va supăra
Ce a spus Iulia Albu despre actualul iubit.

Pentru în ultima perioadă Iulia Albu a fost discretă în ce privește viața personală, mult timp nu s-au știut foarte bine detalii despre bărbatul care o face fericită pe Iulia Albu.

Ce a spus Iulia Albu despre actualul iubit

Fashion designer-ul a început însă să ofere mai multe detalii. Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Iulia Albu a făcut mărturisiri despre bărbatul pe care îl iubește în prezent. Conform spuselor ei, actualul partener din viața ssa este chiar omul lângă care Iulia Albu se vede trăind pentru tot restul vieții.

Ea spune că el o susține întru totul, îi spune atunci când greșește și o laudă când este cazul să o facă.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul.

Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.„, a declarat Iulia Albu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cum l-a cunoscut pe actualul iubit

Tot Iulia Albu a mărturisit și cum l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață. Se pare că o prietenă comună i l-a prezentat. Deși la prima vedere ea a avut o reacție de respingere față de el, părându-i-se arogant, după o lună de zile el a sunat-o pentru a se întâlni din nou, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

” A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el.

O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike. (…) După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit. „, a mai povestit Iulia Albu în podcastul realizat de prezentatorul emisiunii ”La Măruță”.

Amintim că Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul Mihai Albu, iar cei doi au împreună o fetiță, pe nume Mikaela.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI