Ce a spus Gogoașe din Trăsniții după cea mai dificilă operație din viață. Prima reacție emoționantă

Actorul Constantin Zamfirescu zambind

Actorul Constantin Zamfirescu, celebru pentru rolul lui ”Costel Gogoașe” din producția TV ”Trăsniții” difuzată Prima TV, a fost diagnosticat recent cu cancer la rinichi. El a fost operat, iar intervenția a fost un succes, a asigurat prietenul său, actorul Cătălin Marin.

Cătălin Marin, despre starea lui Zamfirescu (Gogoașe) după cea mai dificilă operație din viață

Constantin Zamfirescu (52 de ani) a fost diagnosticat cu cancer la rinichi, iar recent i-a fost extirpat unul dintre aceste două organe. Intervenția a fost făcută la Spitalul Clinic de Nefrologie ”Doctor Carol Davila” din București. Actorul a preferat să țină pentru el acest moment dificil, anunțând doar în ziua de dinaintea operației, pe pagina sa de Facebook, drama prin care trece, precizând că are nevoie de donatori de sânge.

„O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davila. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul duminică pe Facebook.

Constantin Zamfirescu și Cătălin Marin
Actorii Constantin Zamfirescu și Cătălin Marin

Urmează câteva zile decisive 

Cătălin Marin, cel mai bun prieten al său, cunoscut pentru rolul ”Vandame” din ”Trăsniții”, a fost cel care a dat de veste despre Zamfirescu.

„Momentan este în regulă și cu moralul destul de bun după o asemenea intervenție chirurgicală. Nu poate primi vizite, fiindcă se află la Terapie Intensivă și după cum toată lumea știe, nu se poate intra în aceste zile în spitale, din cauza situației actuale cu COVID-ul. Nici nu vreau să vă spun prin ce peripeții am trecut ca să reușesc să-l văd aseară preț de câteva minute, să mă asigur că e bine!”, a povestit Marin pentru Impact.ro.

Acesta a adăugat că următoarele zile vor fi decisive pentru amicul său. Dacă nu vor exista complicații post-operatorii, sunt șanse mari ca ”Gogoașe” să se întoarcă acasă până la finalul săptămânii.

„Cel mai mult mă bucur, și nu numai eu, că operația a decurs normal și că nu au intervenit complicații. Mi-a spus să vă transmit că e bine și că e încrezător”, a continuat Cătălin Marin, emoționat de evenimentul prin care trece camaradul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI