Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperată de ajutor

Constantin Zamfirescu are cancer. Vedeta trece prin clipe cumplite, are nevoie disperată de ajutor
Constantin Zamfir trece prin clipe grele

Este șoc în showbiz după ce s-a aflat că actorul Constantin Zamfirescu suferă de cancer. Celebrul actor, care a jucat rolul lui Gogoașă în Trazniți în NATO, trece prin momente grele, având nevoie disperată de ajutor. Colegii actorului au anunțat că acesta are nevoie de sânge.

Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din Trăniți în NATO, are nevoie de ajutor. Îi va fi extirpat un rinichi, astfel că are nevoie de sânge

Constantin Zamfirescu, cunoscut publicului telespectator ca Goagoașă din serialul de la Prim TV-Trăzniți în NATO, suferă de cancer și are nevoie disperată de ajutor.

Anunțul a fost făcut de către colegii actorului Constantin Zamfir. Colegii de la trupa Sabotorii au anunțat că actorul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi, astfel că va avea nevoie de sânge.

Anuntul prin care se cere ajutor pentru Constantin Zamfir
Anuntul prin care se cere ajutor pentru Constantin Zamfir

Anunțul trupei Sabotorii pentru colegul Constantin Zamfir

Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă. Nu am fi vrut sa facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează sa fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. A fost diagnosticat cu cancer.

O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, in urma analizelor, noi nu putem dona!

Unde trebuie să meargă cei ce vor să îl ajute pe Gogoață cu o donare de sânge

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru Constantin Zamfirescu și spitalul Carol Davilla. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea noastră. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți care au nevoie. Zamzu are A2”, este anunțul trupei Sabotorii pe rețeaua de socializare.

Anunțul a primit peste 2.100 de likeuri și a fost distribuit de 2.500 de ori. De asemenea, fanii virtuali ai lui Constantin Zamfir au lăsat comentarii care mai de care mai frumoase, de însănătoțire grabnică.

Prietenii virtuali ai lui Constantin Zamfir sunt alături de el

Imi pare sincer rau, doresc sa se faca bine si sa ne mai bucuram de prezenta lui pe micile ecrane. Sanatate multa „gogosica „!!!/ Multă sănătate îți doresc, și Dumnezeu sa3 te ajute sa ieși învingător din acest impas al vieții tale./ Ii doresc sa treaca cu bine peste acest pas si sa se faca bine cat de repede posibil ca sa continuati sa jucați împreună în emisiuni tv si teatre!/

Off , sper sa gasesti cat mai multi donatori, si sa te pui pe picioare cat mai curand. Ar fi donat al meu sot, eu nu am voie(prob. de sanatate).. si nici nu suntem in Ro.. el este donator de vre-o 4 ani.. are grupa 0, merge la toti care au nevoie. Poate daca ne lasa ,, Corona,, venim in decembrie. Doamne ajuta sa reusesti sa treci peste acest hop”, sunt doar câteva din cele peste 330 de comentarii scrise de prietenii virtuali pentru Gogoașă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI