Ce a spus fosta iubită a lui Cristi Boureanu, imediat după despărțirea momentului din showbiz. Laura a dat cărțile pe față EXCLUSIV

Ce a spus fosta iubită a lui Cristi Boureanu, imediat după despărțirea momentului din showbiz. Laura a dat cărțile pe față EXCLUSIV
Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu

O nouă despărțire a șocat showbiz-ul românesc weekend-ul trecut! De această dată, protagoniști sunt nimeni alții decât Cristian Boureanu și Laura Dincă. După aproape șase ani și jumătate de iubire, cei doi au anunțat oficial că s-au despărțit. “Ne-am despărțit că nu se mai putea”, a mărturisit pentru playtech.ro, fosta parteneră a ex-politicianului.

Prima reacție a Laurei Dincă după despărțirea de Cristian Boureanu

Cristi Boureanu și Laura Dincă formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă! Chiar dacă între cei doi era o diferență de vârstă de 14 ani, acest lucru se pare că nu a fost un impediment în relația lor amoroasă. Cei doi aveau planuri de nuntă și își doreau să își întemeieze o familie solidă.

Contactată de reporterii playtech.ro, Laura Dincă a confirmat zvonurile care au apărut, în spațiul public, cu privire la separarea lor, precizând, printre altele, că nu-și mai dorește să fie persoană publică: “Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație.

V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta.

Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”. Totodată și Cristi Boureanu a confirmat oficial faptul că el și Laura Dincă nu mai formează un cuplu. “După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat. Este singura declarație pe care o dau”, a spus afaceristul pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu, prietena celor doi

Monica Tatoiu este o apropiată a fostului cuplu celebru Cristi Boureanu – Laura Dincă, ea fiind de altfel și cea care a anunțat despărțirea dintre cei doi. “Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste.

Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune. Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja.

Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, a spus aceasta într-o emisiune tv. Laura Dincă și Cristian Bureanu erau împreună încă din anul 2015 și visau să își întemeieze o familie. După doar un an de relație, Cristian Boureanu a cerut-o în căsătorie pe Laura Dincă, iar ea a acceptat emoționată.

Din cauza unor probleme pe care Boureanu le avea, cei doi nu au putut să apară în fața altarului în mod oficial. Laura Dincă visa să devină mama copiilor lui Boureanu și să fie îmbrăcată în rochie de mireasă așa cum afirma tânăra în urmă cu ceva vreme. Însă, nimic nu e întâmplător și parcă destinul și-a jucat cartea.

Urmăriți Playtech.ro și pe