Secretul siluetei Laurei Dincă. Cum se menține slabă, de fapt, iubita lui Cristian Boureanu

Secretul siluetei Laurei Dincă. Cum se menține slabă, de fapt, iubita lui Cristian Boureanu
Secretul siluetei Laurei Dincă, iubita lui Cristian Boureanu

Laura Dincă și Cristian Boureanu se iubesc mai mult ca niciodată. Deși formează un cuplu deja de șapte ani, cei doi au trecut prin multe încercări de-a lungul timpului. Până acum, întrebată când se va căsători și va deveni mamă, iubita politicianului a ținut să menționeze că așteaptă să se liniștească lucrurile în cuplul lor. Simțindu-se presată, tânăra a încadrat totuși temporar următorul pas. „După nuntă”, a afirmat ea în 2018. În prezent, după silueta pe care o afișează, nu o putem suspecta că ascunde vreo sarcină. Fostul model e ca tras prin inel și a dezvăluit cum sună dieta ei.

Laura Dincă, secretul siluetei: cum se menține slabă

Laura Dincă a răspuns curiozităților urmăritorilor ei de pe Instagram. Printre altele, a vorbit despre cum se menține în formă. Ea are 57 de kilograme și 1,79 m înălțime. Pentru a se păstra slabă, ea face luni, miercuri și vineri antrenamente de fitness, iar marți și joi pilates. Cât despre alimentație, Laura a spus că mănâncă cu grijă, bea multă apă și adoră salatele și ciorbele. Singura sa scăpare sunt pastele, a completat ea cu năduf, de la care declară că nu se poate abține.

„Nu am un secret. Mănânc mult, dar cu grijă câteodată. Beau multă apă (aproape 5l) pe zi. Îmi plac salatele, legumele, ciorbele/supele, dar nu mă pot abține de la paste”, le-a spus tânăra fanilor.

Are o afacere cu produse vintage de brand

Iubita politicianului a descoperit că are un talent extraordinar în afaceri. Mai exact, dacă îți face vreodată vreo pereche de pantofi cu ochiul și nu o poți cumpăra pentru că e prea scumpă, Laura a găsit o soluție: magazin de vintage.

„În primul rând, sunt articole deja purtate și sunt mult mai ieftine decât în magazin. Avem si branduri mici, și mari, dar toate în stare foarte bună. O pereche de pantofi originali pot costa în magazin 700 de euro, iar la noi în magazin sunt găsiți cu 350 de euro”, a povestit iubita politicianului într-un interviu pentru ”Teo Show”.

Aceasta a fost mereu atrasă de modă și nimeni nu o poate păcăli atunci când vine vorba despre haine copiate. Adoră piesele vestimentare vintage de brand și știe foarte bine să deosebească un fake de un produs original.

„Am și eu luate câteva piese de vintage, dar nu din România, pentru că avem și problema cu verificarea în România. Eu am făcut niște cursuri și știu să le verific”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI