Ce a spus Emily Burghelea despre sarcina pe care a ținut-o ascunsă. Reacția uimitoare a asistentei TV

Ce a spus Emily Burghelea despre sarcina pe care a ținut-o ascunsă. Reacția uimitoare a asistentei TV
Emily Burghelea este însărcinată în șapte luni

În a treia zi a anului 2021, la Teo Show a fost ziua dezvăluirilor. Invitată în platou, Emily Burghelea și partenerul ei, Andrei, au făcut dezvăluirea începutului de an. Timp de șapte luni fosta asistentă TV a reușit să țină ascunsă vestea.

Emily Burghelea este însărcinată în șapte luni

După plecarea cu scandal de la Antena 1, Emily Burghelea a dispărut pentru o scurtă perioadă de timp din spațiul public. Așa cum a declarat astăzi, în luna iunie Emily Burghelea rămânea gravidă. Pe platoul Teo Show tânăra a recunoscut că a luat în geutate cam 7 kilograme, dar și că este gravidă în șapte luni.

”Am luat doar 7 kg până acum. Sunt în prima zi din cel de-al 3-lea trimestru. Nu am pofte absolut deloc. Dimpotrivă, nu am poftă de mâncare mai deloc.

Eu sunt foarte pretențioasă la mâncare, nu am avut grețuri, stări de rău, la 6 luni eram pe pârtie”, a spus Emily Burghelea astăzi, la Teo Show.

Fosta asistentă tv a fost invitată la filmările de Revelion. Astăzi, Bursucul a recunoscut că nu și-a dat seama, la acel moment, de faptul că Emily Burghelea era gravidă. Dezvăluirea sarcinii a făcut-o astăzi, invitată fiind de Teo Trandafir, pe platoul show-ului pe care îl prezintă la Kanal D.

Emily și Andrei fericiți că vor fi părinți

Tot la Teo, Emily Burghelea și partenerul ei, Andrei, au povestit despre planurile pe care și le făcuseră de ceva vreme ca fosta asistentă TV să rămână gravidă. Așa că minunea s-a întâmplat în iunie, anul trecut, după cum a povestit Emily, iar Andrei de-abia așteaptă să fie tată.

Andrei este înnebunit, cred că va fi un tătic foarte responsabil. Vorbește cu bebelușul în fiecare seară, este topit! Îmi spune că este tot ce și-a putut dori vreodată.”, a mai declarat Emily, spunând că nu au vrut să se afle, pentru a evita energiile negative din jurul lor, și că a așteptat momentul propice pentru a face anunțul.

Emily a intrat în atenția presei, după scandalul iscat laAcces Direct”. Atunci fosta asistentă ar fi dezvăluit neregulile legate de cum erau tratați Vulpița și Viorel Stegaru. Lucrurile au degenerat în defavoarea blondei. Echipa de producție ar fi declarat că Emily nu și-ar fi dat demisia, ci ar fi fost concediată. Motivele reale ale concedierii lui Emily Burghelea nu au fost făcute publice, dar scandalul a mai persistat o bună bucată de vreme.