Ce a spus Diana Șoșoacă despre investirea lui Joe Biden ca președinte. E senzațional!

Ce a spus Diana Șoșoacă despre investirea lui Joe Biden ca președinte. E senzațional!
Diana Șoșoacă, despre învestirea lui Joe Biden

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a avut o reacție incredibilă după învestirea în funcție a președintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie să se aștepte România de la SUA după părerea Dianei Șoșoacă.

Ce a spus Diana Șoșoacă despre investirea lui Joe Biden ca președinte

Invitată la Antena 3, Diana Șoșoacă a fost întrebată de Răzvan Dumitrescu ce ar trebui să aștepte România de la Statele Unite după ce Joe Biden a depus jurământul ca președinte.

Senatoarea AUR este de părere că învestirea lui Joe Biden în funcție nu va aduce foarte mari schimbări, americanii fiind partenerii noștri strategici și nu crede că România este un stat atât de important, decât raportat la ce se întâmplă aici.

„Nu cred că vor exista foarte mari schimbări, pentru că ei sunt partenerii noștri strategici, noi avem o îndelungată colaborare cu Statele Unite ale Americii. Nici nu cred că suntem un stat așa de important, decât raportat la ceea se întâmplă aici”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă: ”România să rezolve derapajele de la democrație”

De asemenea Diana Șoșoacă este de părere că alte state nu au dreptul să se bage în politica României, cum nici România nu are acest drept față de alte țări. Senatoarea AUR crede că românii sunt cei mai mari dușmani ai lor.

Eu am o problemă. Am o problemă cu implicarea altor state în politica noastră și cred că fiecare stat trebuie să-și vadă de politica lui. Cum noi nu avem dreptul să ne băgăm în politica altora, cred că e bine să fim toți rezervați. Într-adevăr, dacă există derapaje cred că România ar trebui să învețe să-și rezolve odată derapajele de la democrație.

Cred că într-adevăr suntem cei mai mari dușmani ai noștri. Poate totuși tradiția ar trebui un pic schimbată, poate vom învăța să ne spălăm rufele în familie, dar să le spălăm și să mai dăm un pic cu clor”, a spus Diana Șoșoacă, la Antena 3.

Joe Biden a depus jurământul în funcția de de președinte

Joi, 20 ianuarie, Joe Biden a fost învestit în funcția de președinte al Statelor Unite. Succesorul fostului președinte Donald Trump a susținut și primul discurs în calitate de președinte.

„Dragi americani, este Ziua Americii, este Ziua Democrației și a Speranței. Timp de secole, America a fost încercată, s-a întâmplat și acum, dar s-a ridicat la nivelul provocării. Astăzi sărbătorim triumful nu doar a unui candidat, ci a democrației. Vocea poporului a fost auzită. Am văzut cât de prețioasă și fragilă în același timp este democrația. Şi acum, democrația a învins”, a fost începutul discursului lui Joe Biden.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI