Ce a spus Daniel Pavel despre salariul de la Survivor România 2022. A stat 6 luni în Republica Dominicana

Ce a spus Daniel Pavel despre salariul de la Survivor România 2022. A stat 6 luni în Republica Dominicana
Daniel Pavel, dezvaluiri dupa Survivor Romania 2022

Ce a spus Daniel Pavel despre salariul de la Survivor România 2022. A stat șase luni în Republica Dominicană și a recunoscut că au fost și momente mai dificile. Prezentatorul s-a dezvăluit publicului răspunzând deschis chiar și la întrebări personale, primite de la fanii emisiunii La Măruță, în al cărei platou s-a aflat astăzi.

Ce a spus Daniel Pavel despre salariul de la Survivor România 2022

„Domnul Dan” este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune. Acesta s-a întors în țară după o jumătate de an petrecută în Republica Dominicană, unde a prezentat show-ul Survivor România, de la Pro TV.

În platoul emisiunii La Măruță, Daniel Pavel a vorbit despre experiența acestui sezon care tocmai s-a încheiat, unul „cu și mai multă adrenalină”, așa cum promisese încă de la început. Deși nu a dus lipsă de mâncare sau de posibilitatea de a lua legătura cu cei dragi, prin intermediul tehnologiei, Daniel Pavel a povestit despre greutățile pe care le-a resimțit și el în Dominicană.

„Iubita mea se uită la emisiune, e foarte aproape de mine. Mi-au scris oamenii să îmi spună cat de important este să ți se pună întrebările potrivite. Șase luni au fost, n-aș spune că a fost greu, am livrat mai multă adrenalină, Survivor e un personaj colectiv: voi, publicul, oamenii care ne-au urmat, este extraordinar.

Dacă e să mă gândesc, la nivel punctual, ce anume nu mi-a plăcut în Dominicană – sunt punctulețe pe care ni le lasă citrele, astea nu-mi plac, pentru că te înțeapă, și abia te poți concentra. Ai senzația de mâncărime. Apoi, sunt momentele de însingurare. Deși ai acces la tehnologie, eu am avut, spre deosebire de ceilalți, am înțeles să mă apropii de ei (n.red. de concurenți), să folosesc raționalizat telefonul, mâncarea, ca să îi înțeleg mai bine.

A fost un sezon complex, cu jocuri. A fost o însingurare, dar care îți folosește. Dominicana are un fel de a îți rescrie codul de procedură umană. Te reinventezi.

Am plecat mai devreme de ziua fiului meu, mi-aș dori să fiu la majoratul său. El nu e neapărat genul care să se deschidă. Va fi un explorator, va fi un aventurier, va călători cu mintea și cu trupul. Iubirea publicului m-a urmat. Ca și mâncare, tot ce e acolo e mai mult pe yucca, pe maniocă, nu au vinete”, a spus Daniel Pavel.

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la Pro. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic.” a spus Daniel Pavel.

„E greu fără a face dragoste”

Daniel Pavel a răspuns și curiozităților telespectatorilor emisiunii La Măruță, care au dorit să afle, printre altele, cum a fost să stea „fără a face dragoste” atâta timp sau cu cât a fost plătit la Survivor.

„E greu fără a face dragoste. Dragostea care trebuie întreținută ca flacăra. E foarte greu, nu e imposibil. M-am bucurat acolo din plin de vizita Anei (n.red. iubita sa), am fost alimentat de iubire. (…). Alegerea publicului este esențială la finală.

Păstrăm și principiul al echitației de gen. M-au plătit foarte bine la Survivor, conform așteptărilor, cerințelor, audienței. Am 45 de ani, fac 46 in septembrie. Nu mi-e frica de 50 de ani. O văd așa ca o probă de final”, a mai spus celebrul „domnul Dan”.

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la Pro. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic.” a spus Daniel Pavel.