CTP, atac nemilos la adresa lui Ludovic Orban: „De ce te trezești vorbind?”

CTP, atac nemilos la adresa lui Ludovic Orban: „De ce te trezești vorbind?”
CTP, atac dur la adresa lui Ludovic Orban. Ce i-a reproșat

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac direct împotriva liderului PNL, Ludovic Orban, după ce a susținut că vaccinarea anti-Covid-19 s-ar putea face în viitor contra cost. Potrivit jurnalistului, președintele Camerei Deputaților a făcut o grșeală uriașă după ce a insinuat că imunizarea ar putea deveni obligatorie.

„Cum să spui așa ceva?”

Cunoscutul jurnalist și critic, CTP, nu a putut să nu-l taxeze scump pe fostul premier Ludovic Orban, după ce acesta a declarat că, în curând, românii ar putea să plătească vaccinul anti-Covid-19, ca și în cazul altor tipuri de imunizări.

Gazetarul a mai subliniat și inducerea unei obligativități a vaccinării, reieșită din afirmațiile lui Ludovic Orban cu privire la trecerea de la imunizare gratuită la cea cu plată. Pe lângă critica aspră pe care i-a adus-o politicianului, CTP i-a lăudat acestuia strategiile inspirate precum schimbarea primarului Capitalei.

„Bănuiesc că există o strategie și atunci când îți dai cu levierul în genunchi, altfel nu văd o altă imagine pentru ce a făcut domnul Orban. Se prezintă drept cel mai mare politician din PNL și insistă pe acest cuvânt (…), știe politică, adică știe tejghetăreală, angajamente, trafic de influență, a adus indivizi din alte partide, în special PSD.

A avut însă și o idee bună, pur și simplu startegic bună, aceea cu Nicușor Dan candidat la primăria Capitalei, altfel rămânea tot Gabriela Firea. Păi cum să spui așa ceva?

De 6 luni de zile, oamenii fac vaccin gratuit în România și problema a fost în tot acest timp să-i aduci să se vaccineze și să-i aduci în continuare. Fie și să pomenești acum, după 6 luni de vaccin gratuit, să pomenești de plată pentru vaccin, prima reacție este ”a, păi vor să bage vaccinul obligatoriu”, ori ,, această zicere a lui Orban este văzută ca un prim pas spre obligativitatea vaccinului”, a declarat CTP la Europa FM.

“În ce calitate s-a trezit vorbind?”

Potrivit jurnalistului, declarația „celui mai mare politician din PNL”, așa cum se autointitulează Ludovic Orban, este una fără sens, având în vedere contextul în care autoritățile sunt în cursul unei campanii de vaccinare care are ca scop atragerea cetățenilor către centrele de vaccinare și nu descurajarea acestora.

„Poate că peste 5 ani de acum înainte o să fie în regimul vaccinului gripal, așa cum și coronavirusul va fi în regimul virusului gripal (…), dar domnul mare politician Orban, ce rost are să spui asta în acest moment?

Domnul Orban a făcut o tâmpenie care depășește interesul lui politic și luptele din PNL, a făcut un deserviciu major campaniei de vaccinare. În ce calitate s-a trezit vorbind domnul Orban despre această măsură, care este o măsură specific guvernamentală? (…)

De ce te trezești vorbind? A făcut un lucru foarte prost și rău domnul Orban. Oamenii pot să devină suspicioși, poți să-i ostilizezi cu o asemenea declarație în acest moment”, a concluzionat jurnalistul, potrivit sursei citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI