Ce a spus Bianca Drăgușanu, în premieră, despre Gabi Bădălău. Totul e clar acum

Bianca Drăgușanu, întrebată despre Gabi Bădălău: ce a spus despre o posibilă căsătorie cu acesta

„Răspunsul: sunt fericită!”, a spus Bianca Drăgușanu recent în fața fotoreporterilor CanCan, surprinsă de aceștia pe picioar de a intra în sala de sport, fiind întrebată despre zvonurile care îi arată pe ea și Gabi Bădălău împreună, ba chiar aproape de căsătorie. Și dacă atunci când hoinăreau prin Maldive putea fi mai puțini atinși pe ochii critici, acum, ajunși în România, dovezile iubirii se pot observa liber. De pildă, diva a coborât dintr-o mașină pe care până nu de mult o conducea milionarul.

Bianca Drăgușanu, surprinsă de fotoreporteri conducând una dintre mașinile lui Gabi Bădălău. Ce a spus despre o posibilă căsătorie cu acesta

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de fotoreporteri în parcarea mall-ului Promenada din Capitală. Într-o formă de invidiat, blondina, proaspăt întoarsă dintr-o lungă vacanță exotică, este și mai activă și nu ratează nicio zi fără să meargă la sala de sport.

Reporter: ”Bianca, ce faci?”

Bianca Drăgușanu: ”Bine, mă duc la sală.”

Reporter: ”Cum a fost în excursie?”

Bianca Drăgușanu: ”Superb”

Reporter: ”Am văzut că ți-ai schimbat și mașina odată cu iubitul?”

Bianca Drăgușanu: ”Da, am mai multe mașini, dar nu e asta. Mai am două. Acum mă duc la sală, deci aveți grijă ce mă întrebați”, a spus ea, arătând o mănușă de box.

Reporter: ”E adevărat ce s-a vehiculat în presă, urmează o nouă căsătorie?”

Bianca Drăgușanu: ”Om trăi și om vedea”

Reporter: ”Te înțelegi bine cu Gabi?

Bianca Drăgușanu: ”Asta e problema mea. Răspunsul OK: sunt fericită!”

Gabi Bădălău, război fără sfârșit pentru copii cu fosta nevastă 

Cât despre Gabi Bădălău, acesta se află într-un război parcă fără sfârșit cu mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu. Cei doi nu reușesc să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește pensia alimentară, spune el, și custodia ori dreptul legal de vizite, spune ea.

„Azi aşteptam copiii acasă, rezervasem să-i duc la munte. Am stat până la 5 la poartă. Nu m-a lăsat nici să-i văd. După două săptămâni de stat la ea, copiii sunt influenţaţi. Copiii când vin la mine îmi zic.! De şase luni m-a blocat pe video, nu pot să-i vâd pe video. De doi ani de zile eu îi susţin financiar şi pe ea , şi pe copii. Nu le lipseşte nimic copiilor şi nici ei”, a povestit afaceristul la Antena Stars, zilele trecute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI