Ce a spus Anamaria Ferentz despre întâlnirea cu Klaus Iohannis în SUA: ‘A fost memorabil’

Ce a spus Anamaria Ferentz despre întâlnirea cu Klaus Iohannis în SUA: ‘A fost memorabil’
Anamaria Ferentz, despre intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Anamaria Ferentz a fost extrem de încântată de faptul că l-a întâlnit, în persoană, pe președintele Klaus Iohannis și pe soția lui, Carmen, Prima Doamnă a României, la un eveniment din Statele Unite ale Americii. Ce a declarat celebra artistă despre șeful statului român.

Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Anamaria Ferentz și Klaus Iohannis

Anamaria Ferentz trăiește o viață ca în povești. Fosta solistă a trupei Demmo este extrem de fericită alături de iubitul ei, un afacerist american, cei doi fiind stabiliți peste Ocean, de ceva timp.

Faimoasa artistă și partenerul ei de viață s-au răsfățat într-o vacanță exotică în Hawaii, în urmă cu puțin timp, iar recent vedeta i-a întâlnit personal pe Carmen și Klaus Iohannis în cadrul evenimentului organizat pentru românii de pe Coasta de Vest în San Francisco, California.

Într-un interviu acordat în exclusivitate publicației Click!, Anamaria Ferentz a povestit cum s-a desfășurat întrevederea cu președintele României și Prima Doamnă.

„Preşedintele Iohannis a venit la San Francisco pentru întâlnirea cu românii de pe Coasta de Vest. După 17 ani, un preşedinte român a ajuns în San Francisco şi am zis că este o ocazie extraordinară să îl cunoaştem şi noi pe Iohannis.

Consulatul  de la Los Angeles ne-a invitat pe noi şi a fost superb. Au fost români din mai multe State, nu numai de pe Coasta de Vest.

„A fost onoare! Noi am zburat în San Francisco doar pentru seara respectivă”

Anamaria Ferentz a fost onorată să-l cunoască pe președintele României, într-un cadru oficial. Solista și iubitul ei Doug au fost încântați de felul în care a fost primit Klaus Iohannis de românii din diaspora.

Au fost oameni de afaceri, oameni care activează în domeniul public, oameni muncitori, oameni foarte-foarte faini care au venit de peste tot să se întâlnească cu preşedintele.

A fost o seară memorabilă! Nu ai ocazia în fiecare zi să cunoşti un preşedinte de ţară! A fost o onoare şi pentru mine şi pentru Doug, iubitul meu. El a fost foarte impresionat!

Noi am zburat în San Francisco doar pentru seara respectivă, înainte de eveniment, am ajuns acolo, apoi am fost la o cină şi după aceea ne-am întors acasă”, a povestit Anamaria Ferentz pentru sursa citată.

Reamintim că, săptămâna trecută, Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României au fost plecați în Statele Unite ale Americii pentru o întâlnire oficială cu reprezentanţi din diaspora și la o recepție cu președintele american Joe Biden și soția lui, Jill.

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu antreprenorii și afaceriștii români din Silicon Valley, pentru a vorbi despre proiectele cercetătorilor pentru educația și integrarea tinerilor pe piața muncii.