Ce nu s-a văzut la întâlnirea dintre Klaus şi Carmen Iohannis şi cuplul prezidenţial american. Imaginile spun multe despre soţia preşedintelui român

Ce nu s-a văzut la întâlnirea dintre Klaus şi Carmen Iohannis şi cuplul prezidenţial american. Imaginile spun multe despre soţia preşedintelui român
Ce s-a intamplat la intalnirea dintre presedintele Romaniei si omologul sau din SUA

Recent, președintele Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, au fost plecați în Statele Unite ale Americii pentru o întâlnire oficială cu reprezentanţi din diaspora și la o recepție cu președintele american Joe Biden și cu Prima Doamnă, Jill Biden. Cum i-a eclipsat Prima Doamnă a României pe ceilalți din jur.

Cum au fost primiți Carmen și Klaus Iohannis de românii din SUA

Președintele României, Klaus Iohannis, și soția lui, Carmen, au călătorit pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii, acolo unde au fost primiți cu fast de către liderul american, Joe Biden și Prima Doamnă, Jill.

Ținutele lui Carmen Iohannis, semnate de designerul Andreea Tincu, au reușit, din nou, să atragă atenția celor prezenți la evenimentul fastuos. Prima Doamnă a României a purtat două rochii albe, elegante, până la genunchi, cu un decolteu decent, rotunjit, care i-au pus în evidență silueta impecabilă.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, și Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu prilejul recepției oferite, la New York, în onoarea Șefilor de delegații prezenți la cea de-a 77-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.”, a scris președintele român pe pagina sa oficială de Facebook.

Potrivit celor prezenți la recepție, Klaus Iohannis și soția lui au fost extrem de joviali și sociabili, fiind primiți cu brațele deschise de către românii stabiliți peste Ocean.

Atât liderul statului român, cât și Carmen Iohannis s-au bucurat de compania românilor din diaspora, purtând discuții amicale.

Reamintim că Jill Biden, soția președintelui american, și Prima Doamnă a României au o relație strânsă, lucru ce reiese la iveală, cu fiecare ocazie în care cele două se întâlnesc.

Cele două au un lucru foarte important în comun, pe lângă poziția pe care o ocupă în societate, anume faptul că ambele sunt de meserie profesoare de limba engleză.

„Am lansat România Educată pentru că este esențial să avem un tineret bine pregătit”

Klaus Iohannis s-a întâlnit cu antreprenorii și afaceriștii români din Silicon Valley, pentru a vorbi despre proiectele cercetătorilor pentru educația și integrarea tinerilor pe piața muncii.

„M-am întâlnit astăzi, la San Francisco, cu antreprenori români din Silicon Valley, membri ai comunității românești de pe Coasta de Vest a SUA care activează în cercetare.

Sunt oameni de succes, care, cu siguranță, cu experiența lor pot ajuta în nenumărate domenii din România, astfel încât lucrurile să funcționeze.

Continuarea educației este integrarea în piața muncii și este clar că scopul unei educații de foarte bună calitate este ca fiecare român să își găsească locul potrivit și să aibă succes în munca pe care o depune.

Am lansat România Educată tocmai pentru că este esențial să avem un tineret bine educat și bine pregătit pentru piața muncii, pentru învățământ, pentru cercetare.