Legătura puţin ştiută dintre Alexandru Arșinel și Andreea Esca. Ce spunea actorul despre celebra prezentatoare: „Nu era cazul”

Legătura puţin ştiută dintre Alexandru Arșinel și Andreea Esca. Ce spunea actorul despre celebra prezentatoare: „Nu era cazul”
Ce a spus Arsinel despre Andreea Esca, fosta iubita a fiului sau Bogdan

Detalii incredibile au ieșit la iveală despre viața amoroasă a Andreei Esca din liceu. Pe vremea când era adolescentă, faimoasa știristă de la PRO TV s-a iubit cu Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel. Ce a spus atunci regretatul actor când a aflat despre relația celor doi și în ce relații a rămas cu Andreea Esca, vedeți un pic mai jos.

Reacția lui Alexandru Arșinel când a aflat că Andreea Esca a fost iubita fiului ei în liceu

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, după o lungă suferință în spital. Celebrul actor a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi fii. Unul dintre ei, Bogdan, a avut în tinerețe o relație cu nimeni alta decât Andreea Esca.

Între timp, Andreea Esca a devenit una dintre cele mai discrete și apreciate vedete de televiziune de la noi din țară. Chiar dacă întotdeauna și-a ținut viața personală departe de ochii curioși ai presei, iată că noi detalii ies la iveală despre n trecutul ei amoros.

Spre surprinderea tuturor,  Andreea Esca a dezvăluit în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut”, că în liceu a fost îndrăgostită de Bogdan, fiul marelui actor Alexandru Arșinel, acesta fiind prima ei mare iubire.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a declarat Andreea Esca în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut”.

„Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul!”

După dezvăluirea acestui secret, Alexandru Arșinel a fost contactat de reporterii impact.ro pentru a comenta subiectul relației adolescentine dintre fiul său și cea care avea să devină cea mai populară știristă din România.

Maestrul Arșinel a mărturisit că Bogdan nu i-a povestit niciodată despre relația pe care a avut-o cu Andreea Esca, deoarece pe vremea când fiul său era adolescent, marele actor era mereu plecat în turnee prin țară, petrecând puțin timp cu Bogdan.

Andreea Esca nu a fost prezentată părinților lui Bogdan Arșinel

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație!

Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva.

Nu am avut mărturisiri de astea . Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, a declarat Alexandru Arșinel, exclusiv pentru impact.ro.

Când va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, în spital, la vârsta de 83 de ani. Celebrul actor va fi înmormântat, duminică, în cimitirul Bellu din București..

Alexandru Arșinel și-a cumpărat locul de veci de mai mulți ani și l-a pregătit pentru momentul în care avea să treacă în lumea celor drepți. Cu toate astea, mormântul celebrului actor nu se află pe Aleea Artiștilor, el alegând o altă zonă a cimitirului.