27 aug. 2020 | 07:59

Ce a scris soprana Adriana Mesteș, înainte să moară. Cum a fost găsită moartă în apartament

Știri generale
Ce a scris soprana Adriana Mesteș, înainte să moară. Cum a fost găsită moartă în apartament
Ce a scris soprana Adriana Mesteș, înainte să moară. Cum a fost găsită moartă în apartament

Noaoptea trecută a avut loc o descoperire șocantă ce a îndoliat scena muzicii din România. Soprna Adriana Mesteș a fost găsită moartă în apartamentul ei din București, după ce vecinii au alertat autoritățile.

Ce a scris soprana Adriana Mesteș, înainte să moară

Vecinii erau îngrijorați că femeia nu a mai răspuns de câteva zile la ușă și nici nu a mai fost văzută ieșind din casă sau pe balcon. Conform unor vecini, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului, după ce au sosit în urma apelului la numărul de urgență 112.

Femeia locuia singură într-un bloc situat în sectorul 5 din București, iar un martor a povestit că pe scară se simțea un miros greu. S-au făcut cercetări în locuința sopranei, iar polițștii strâng dovezi să vadă ce s-a întâmplat cu ea.

De altfel, Adriana Mesteș fusese activă pe contul ei de Facebook cu șase zile în urmă, atunci când făcuse ultima postare. Ea postase un clip video cu păsări de tot felul, pesemne că era iubitoare de vietăți.

„Bucuria de a-ți trăi viața cu înțelepciune …O calitate care nouă ne aparține tot mai puțin …  …” a menționat soprana, în ultima sa postare.

De asemenea, moartea sopranei Constanța Adriana Mesteș le amintește oamenilor de soarta lui Costin Mărculescu și a Cristinei Țopescu. Aceștia au fost găsiți decedați la mai multe zile distanță de la producerea lui.

A murit Adriana Mesteș

A murit Adriana Mesteș

Cristina Țopescu și Costin Mărculescu, morți trase la indigo

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un stop cardio-respirator acut și a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur, în noaptea de 10 spre 11 iunie. Prietenii au fost cei caare au alertat autoritățile, după ce o vecină i-a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8, și a inundat mai multe apartamente.

“Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi, fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera, ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie, urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins» şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a precizt o prietenă de-ale lui Costin Mărculescu pentru Știrile Pro TV.

Cât despre Cristina Țopescu, în urma expertizei efectuate de medicii de la INML, s-a stabilit faptul că fosta prezentatoare a decedat, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019. De altfel, Cristina Țopescu a fost activă ultima dată activă pe WhatsApp într-o zi de sâmbătă, 28 decembrie 2019.

“Dienușa, eu vreau să mor cu cățeii, în somn. Nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc. Și să fiu cu copiii mei”, a povestit Diana, una dintre prietenele și vecinele regretatei Cristina Țopescu.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro