Ce a răspuns Lavinia Pîrva când a fost întrebată dacă își mai dorește copii. Ștefan Bănică era lângă ea

Ce a răspuns Lavinia Pîrva când a fost întrebată dacă își mai dorește copii. Ștefan Bănică era lângă ea
Ce a raspuns Lavinia Pîrva cand a fost intrebata daca isi mai doreste copii. Stefan Banica jr. era langa ea

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de un deceniu. Cei doi artiști sunt fericiți alături de fiul lor, Alexandru, micuțul completând perfect tabloul lor de familie. Câți copii își mai dorește focoasa brunetă și de ce nu dorește să arate chipul odorului său.

De ce nu vrea Lavinia Pîrva să arate chipul băiețelului său pe rețelele sociale

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au luat decizia de a nu-l expune pe fiul lor, Alexandru, mediului online, aceasta fiind motivul pentru care cei doi artiști nu au postat, până acum, nicio fotografie în care să se vadă chipul mezinului familiei.

Lavinia Pîrva: Dacă am fi venit cu Alexandru la şedinţa foto, probabil am fi terminat în trei zile, lux pe care nu ni-l permitem. Alexandru este foarte năstruşnic acum. Dar, în acelaşi timp, nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi.

Ștefan Bănică: Alexandru are tot dreptul să se bucure de copilăria lui, nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că e copilul nostru. Doamne fereşte!, nu ne ascundem de lucrul ăsta, dar nici nu-l băgăm în faţă doar de dragul de a apărea. Îmi doresc să se dezvolte exact ca un copil normal, fără presiuni venite din afară.”, au declarat cei doi fericiți părinți, în exclusivitate pentru viva.ro.

Lavinia Pîrva nu își mai dorește alți copii

Întrebați dacă își mai doresc și alți copii, Lavinia Pîrva nu a comentat foarte mult asupra subiectului. Preferând să rămână discretă, cântăreața a afirmat numai faptul că nu are în plan să mai aibă alții copii, în viitor.

Pe de altă parte, Ștefan Bănică se mândrește cu cei 3 copii ai săi, Radu Ștefan, Ana Violeta și Alexandru, mărturisind că nu s-a gândit vreodată că va fi părinte și la vârsta de 51 de ani.

„Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte.

E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm.”, a declarat Ștefan Bănică pentru sursa citată.

Alexandru, fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică are trei anișori și este un băiețel simpatic și pus pe șotii, precum spun celebrii săi părinți.